Ansettelse av rektor til Teigar ungdomsskole

Anne Cecilie Thidemansen Bjørvik er ansatt som rektor til Teigar ungdomsskole. Foto. - Klikk for stort bildeAnne Cecilie Thidemansen Bjørvik

Færder kommune er glad for å kunne informere om at Anne Cecilie Thidemansen Bjørvik har takket ja til stillingen som rektor ved Teigar ungdomsskole. Anne Cecilie forventes å tiltre 1. januar 2023.

Anne Cecilie Thidemansen Bjørvik er 48 år gammel og bor i Sandefjord. Hun er gift og har to barn på 16 og 18 år. Anne Cecilie har vært lærer siden 2001 og skoleleder siden 2011. Hun har i tillegg jobbet noen år utenfor skolen med teknologi, læring og ledelse. I dag er hun undervisningsinspektør ved Vear kombinerte skole med ansvar for ungdomstrinnet. Anne Cecilie har bred og god utdanning og erfaring, og hun ser nå frem til å bli kjent med Teigar ungdomsskole og hele laget rundt ungdommene i Færder.

Ansettelsesutvalget er sikre på at Anne Cecilie vil tilføre Teigar ungdomsskole og Færder kommune verdifull kompetanse, sier Hilde Schjerven, virksomhetsdirektør for oppvekst.