Er du mellom 15-19 år, bosatt i Færder kommune og ser etter en sommerjobb?

En gutt som holder en iPad - Klikk for stort bilde

Færder kommune tilbyr sommerjobb til unge i sommerferien og vi ønsker at du skal søke! Dette er en god mulighet til å få kunnskap om arbeidslivet, arbeidserfaring og attest og referanse som kan hjelpe deg videre i arbeidslivet.

Hvem kan søke?

Du må være mellom 15 og 19 år, og være bosatt i Færder kommune for å få sommerjobb i «Prosjekt feriejobb 15-19». Alle som ønsker seg en sommerjobb er velkommen til å søke, du trenger ikke ha tidligere arbeidserfaring for å søke denne jobben.

Hva slags jobb kan man få?

Du vil bli ansatt i et team på to ungdommer som skal pakke opp iPad’er, sette på deksel og sortere esker, tilbehør og eventuelt avfall. Arbeidsperioden blir to uker fra mandag 31. juli – fredag 11. august. Arbeidstid vil bli 10 dager á 7,5 timer. Start på arbeidsdagen kan tilpasses busstider. Timelønn er kr. 150,- per time.

Arbeidssted: Barneskoler i Færder kommune. Forflytning fra barneskole til barneskole etter hvert som dere blir ferdige med jobben på en skole. Ruten avtales med arbeidsgiverne Marit og Trond Arne.

Hvor søker jeg?

Du fyller inn søknaden i skjemaet i denne lenke-knappen: 

Søknadsskjema

Søknadsfrist: Søndag 4. juni.

Dette skjer når du har levert søknad

Alle vil få svar på sin søknad per e-post (sjekk også søppelpost) etter at søknadsfristen har gått ut. Vi gjennomgår søknadene i begynnelsen av juni, og kaller inn noen av søkerne til intervju etter skoletid 12.juni. Kontraktsmøte for de to utvlagte som får feriejobben vil bli torsdag 15.juni.

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke kan garantere alle søkere jobb, og derfor kan det være lurt å være åpen for andre muligheter og søke på flere jobber.

Kontaktpersoner