Færder kommune inviterer deg til arrangement på Nøtterøy Kulturhus 5. desember

Vi markerer avslutningen av Frivillighetens år 2022 og FNs internasjonale dag for frivillighet. Det blir konsert med Marius Roth Christensen og utdeling av Færder kommunes priser og stipend for 2022.

Arrangementet er gratis

Det blir servert kake og bobler i kulturhusets foaje fra kl. 17:00 og frem til dørene til amfiet åpnes kl 17:45. Arrangementet avsluttes ca. kl. 19:00.

Arrangementet er gratis, men publikum må løse ut billett for å sikre seg plass. Påmeldingsfrist: 30. november.

Bestill gratis billett her

Frivillighetens år

Intensjonen med Frivillighetens år er å få flere med, fjerne barrierer for deltakelse og øke kunnskap om frivillig sektor. Gjennom 2022 har derfor kommunen, i samarbeid med lag og foreninger, hatt ekstra søkelys på å skape gode arenaer for frivilligheten.

Vi har blant annet arrangert frivilligforum for å bidra til kunnskap om ulike temaer innen frivilligheten, frivilligbørs for å skape nettverk mellom frivillige og næringsliv, arrangert sykkel- og gåturer for å mobilere til aktivitet mellom innbyggere og lag og foreninger, sier rådgiver for frivillighet, Helena Bisgaard.

Vigdis Trømborg Martin og Helena Bisgaard - Klikk for stort bildeVigdis Trømborg Martin og Helena Bisgaard

Kulturrådgiver i Færder kommune, Vigdis Trømborg Martin, håper markeringen av Frivillighetens år har ført til at flere har fått kunnskap om hvor viktig frivilligheten er for lokalsamfunnet, og håper det har motivert flere til å bli med og engasjere seg i en organisasjon eller en forening de synes er interessant.

Invitasjon til avslutning av frivillighetensår2022 - Klikk for stort bilde