Informasjon om koronavirus

Vi har samlet all informasjon om koronaviruset her.

Hvis du kjenner symptomer på smitte, kan du bestille test på luftveisklinikken (33 31 04 00).

Telefontider: mandag–fredag kl. 08:30–15:00, lørdag og søndag kl. 09:00–14:00.

Bestill time digitalt fra skjema (innlogging med bank ID)

Færder kommunes første digitale storforeldremøte

Klikk for stort bildeFra venstre: Randi Hagen Eriksrud/Av-og-til, Lene Ingdal/Fritid Færder, Helena Bisgaard/Rådgiver frivillighet i Færder kommune, Monica Petterson/Natteravn Færder, Anette Malme/SLT-koordinator i Færder kommune, Tone Dankertsen/ politikontakt for Færder, Adriana Arnesen-Silver/Færder ungdomsråd, Arne Magnus Berge/Tjøme og Hvasser Røde Kors Hjelpekorps og Hilde N. Forsmo/Tverrfaglig koordinator barn og unge i Færder kommune.

Hva skjer i ungdomsmiljøet i Færder kommune? Det var temaet på et storforeldremøte for foresatte i de fire ungdomskolene i Færder kommune.

Godt oppmøte

Storforeldremøte ble gjennomført som et webinar 12. oktober på plattformen Zoom. Hele 375 foresatte registrerte seg til deltakelse, og til enhver tid var det pålogget mellom 270 – 292 personer. Vi har fått tilbakemeldinger om at flere foresatte har sett på sendingen sammen, noe som indikerer en enda større tilskuermasse enn de registrerte deltakerne.

Sammen med samarbeidspartnere som Ungdomsrådet, politiet, Natteravnene, Av-og-til, Røde Kors Tjøme og Hvasser Hjelpekorps, Fritid Færder og virksomhetsdirektør i oppvekst tok SLT-koordinator i Færder kommune foresatte gjennom to timer med nyttig informasjon om status i ungdomsmiljøet i Færder kommune.

Responsen og tilbakemeldinger fra foresatte har vært veldig god, og vi er storfornøyde med engasjementet til alle de foresatte som deltok, både underveis i sendingen hvor foresatte kunne stille spørsmål i chat, og gjennom tilbakemeldinger i etterkant.

Agenda og presentasjoner

Nedenfor kan du laste ned presentasjonene som ble holdt av foredragsholderne.

Takk for stort engasjement

Vi har fått mange spørsmål og henvendelser, både underveis i webinaret og i etterkant, om opptaket vil gjøres tilgjengelig for foresatte som ikke hadde meldt seg på og fått med seg storforeldremøtet. Svaret på det så langt, er at det foreløpig ikke vil bli delt noe opptak av sendingen. Vi har istedenfor lagt ut alle PP-presentasjonene som ble vist og gjennomgått i storforeldremøtet slik at dere som ikke fikk anledning til å delta kan få informasjonen her.

Alle fine henvendelser og spørsmål om dette fra foresatte forteller oss at det er et stort foreldreengasjement der ute, og at det kan være behov for flere slike møter i fremtiden. Vi takker for et enormt engasjement fra foresatte, underveis og i etterkant, og vi takker dere som melder dere som natteravn i våre lokale natteravngrupper i Færder kommune. For dere som ikke deltok, men har lyst å melde interesse for å gå natteravn, ta kontakt på e-post: faerder.natteravn@gmail.com, eller meld deg inn i facebook-gruppene: Natteravn Tjøme og Hvasser eller Natteravn Færder.

Spørsmål og henvendelser rundt storforeldremøtet kan rettes til SLT-koordinator Anette Malme, epost: anette.malme@faerder.kommune.no

Tusen takk til alle som har bidratt og gjort dette storforeldremøtet mulig!

Med hilsen Anette Malme, SLT-koordinator i Færder kommune.