Gratis aktiviteter i vinterferien 2023

Jente som hopper på snowboard. Foto. - Klikk for stort bilde

Fritid Færder arrangerer flere morsomme aktiviteter for barn og ungdom i vinterferien. Alle aktivitetene er gratis. Påmeldingsfristen var 1. februar. Les mer om de ulike aktivitetene ved å klikke på de.

Aktiviteter i vinterferien 2023

Trykk på en aktivitet for å få mer informasjon.

Påmeldingsfristen var 1. februar.

Har du spørsmål angående en påmelding, kan du ta kontakt med Lene Ingdal. E-post: lene.ingdal@faerder.kommune.no

Viktig informasjon vedrørende alle våre aktiviteter

På alle aktiviteter er det med ledere fra Færder kommune. Tilbudene gjelder kun for barn, unge og familier med bostedsadresse og/eller skoleplass i Færder kommune. Alle aktiviteter er åpne for alle innenfor den aldersrammen som er gitt. Det er begrenset antall plasser på alle aktiviteter.

Fritid Færder tildeler som hovedregel plassene ved hjelp av loddtrekning. Noen få plasser er reservert. Alle som søker plass vil få tilsendt svarbrev, onsdag 8. februar, på e-postadressen som er oppgitt i søknaden.

PS! Det er viktig at du sjekker søppelpost/spam i e-postkontoen din dersom du ikke mottar svar på din påmelding.

• Forbehold om endringer
  • Søknadsfrister er endelige
  • Påmelding er bindende

Lån gratis utstyr

Trenger du å låne utstyr i vinter? Ta kontakt med BUA Færder. BUA er et nasjonalt nettverk som jobber for at barn og unge skal få mulighet til å prøve flere og mer varierte aktiviteter. Det gjør vi ved å gjøre det enklere for deg å låne utstyr til sport og friluftsliv. I BUA Færder får alle lov til å låne utstyr!

Følg oss på sosiale medier

Følg gjerne Fritid Færder på InstagramFacebook og Snap (fritidfaerder)!

Lene Ingdal
Miljøterapeut