Har du lyst til å gå turer med andre? Bli med på Teie walk & talk

Klikk for stort bilde

Færder frivilligsentral driver Teie walk & talk ved hjelp av Karoline Lindsay, som er en av de frivillige som har meldt seg til tjeneste på sentralen. Walk & talk er et av tilbudene frivilligsentralen nå mener det er trygt å åpne opp igjen i henhold til smittevern mot koronaviruset.

Da første tur, etter at gruppen har vært koronastengt i mange uker, var gjennomført, tok vi en prat med Karoline Lindsay.

Hvem er du?
Jeg heter Karoline Lindsay, er 38 år og er opprinnelig fra Bærum. Jeg flyttet hit til Nøtterøy med familien i fjor sommer. Vi elsker å bo her! Det er helt topp. Jeg jobber ellers som kommunikasjonsrådgiver og studerer gestaltterapi.

Hva er Teie walk & talk?
På walk & talk går vi tur og snakker om ulike tema - kanskje kommer vi hjem igjen med noen nye innsikter eller noe nytt å smile av, samtidig som vi har fått mosjon og frisk luft. Alle deler og deltar med det de har lyst til selv og det er helt OK å bare være stille. Jeg har taushetsplikt, det informerer jeg alle om.

Hvorfor hadde du lyst til å starte Walk & Talk?
Jeg trenger praksis på min vei til å bli ferdigutdannet samtaleterapeut. Samtidig elsker jeg å gå tur, og møte nye folk. Jeg er en utpreget «people person» for å si det på godt engelsk. Så da ble ideen skapt. De første turene (før korona) gjennomførte vi med min da ganske nyfødte datter i i trillevogn. Nå er babyen hjemme med sin far, men jeg lover at det blir like trivelig!

Hva gjør dere for at det skal trygt å være med på walk & talk nå under korona?
Nå tar vi alle forhåndsregler i forhold til smittevern. Derfor kan vi vi ikke være så mange deltakere med på tur hver gang for at vi skal klare å holde god nok avstand, derfor må alle som ønsker å delta, melde seg på til meg fra gang til gang. Husk at om du skal delta på tur, må du være helt symptomfri for luftveisinfeksjoner. Vanligvis spiser vi felles lunsj inne på Frivilligsentralen etter tur. Inntil videre oppfordrer vi til å ta med matpakke og termos, så spiser vi sammen ute i hagen på Frivilligsentralen med god avstand, når det er vær til det.

Hvem passer walk & talk for?
Walk & Ttalk passer for alle som liker å gå tur. Vi kan avpasse tempoet, og vi kan ta pauser. Er du i tvil om det passer for deg, taper du ingenting på å prøve. Jeg ønsker deg uansett hjertelig velkommen akkurat som du er.

Ønsker du å delta?

Alle turer starter fra Færder frivilligsentral i Ekebergveien 10 på Teie hver mandag kl. 11:30.

Vil du være med, sender du sms eller e-post til Karoline: 93 08 13 13 / karoline.elisabeth.lindsay@gmail.com

Har du andre spørsmål om Færder frivilligsentral eller kunne du tenke deg å gjøre som Karoline å starte en gruppe: ta kontakt på frivilligsentral@faerder.kommune.no eller 90 68 71 03.