Informasjon om koronavirus

Vi har samlet all informasjon om koronaviruset her.

Hvis du kjenner symptomer på smitte, kan du bestille test på luftveisklinikken.

Bestill time digitalt fra skjema (innlogging med bank ID)

Testtelefon 33 31 04 00
Telefontider: mandag-fredag fra kl. 08.30-15.00, lørdag og søndag fra kl. 09.00-14.00.

Hvordan skape gode oppvekstmiljøer?

Klikk for stort bildeTorsdag 17. september kl. 17.30 starter Innova 2020 med et digitalt inspirasjonswebinar som er åpent for alle som ønsker å delta.

Mer informasjon om innovasjonsarenaen Innova 2020 finner du her.

Åpningswebinar Fritid for ALLE barn og unge den 17.september fra kl 17.30 blir streamet på Færder kommunes Facebook-side.

Fritid for alle

Tema for årets innovasjonsarena er fritid for alle:

• Hvordan kan vi styrke samarbeidet mellom frivillige, innbyggere og kommunene?
  • Hvordan kan vi sammen skape oppvekstmiljøer som fremmer glede, mestring, trivsel, rom for forskjellighet og inkludering for alle barn og unge?

Innovasjonsarenaen er et årlig arrangement i «Program for folkehelsearbeid» og arrangeres av Vestfold og Telemark fylkeskommune i samarbeid med kommunene Holmestrand, Horten, Tønsberg, Færder, Sandefjord og Larvik.

Gjennomføres digitalt

Årets innovasjonsarena gjennomføres som et tredelt onlinearrangement:

• 17. september kl. 17.30 streames åpningswebinaret via Facebook. Webinaret er åpent for alle og målet er å inspirere og engasjere.
  • 24. september kl.  17.30 avholdes den digitale innovasjonsarenaen OPEN SPACE ONLINE. Her deltar inviterte deltagere, innbyggere, frivillige og ungdom fra de involverte kommunene.
  • I ukene 39 - 42 vil de involverte kommunene ha arrangementer for å følge opp egne prosjekter og konkretisere innspillene som kommer frem under årets innovasjonsarena INNOVA 2020.

Vil styrke betydningen for de yngste

Innspillene fra innovasjonsarenaen skal også tas med inn i det interkommunale prosjektet «Prosjekt frivillighet, samskaping og sosial inkludering» der Tønsberg har påtatt seg prosjektleder- og vertskapsrollen. Formålet med dette prosjektet er å bidra til å styrke det frivillige arbeidets betydning for barn og unge i kommunene. Tiltakene skal ta utgangspunkt i lokale styrker, de skal inkludere barn og ungdom, senke terskelen for medvirkning og lete etter nye samarbeidsformer.

"Prosjekt frivillighet, samskaping og sosial inkludering" er en del av Program for folkehelsearbeid.