Invitasjon til åpent webinar om energihusholdning for næringslivet

Strømmåler og en notatblokk - Klikk for stort bilde

Høye strømpriser og høye energikostnader er en stor utfordring for næringslivet. Tirsdag 6. desember kl. 13:00 – 14:30 arrangeres et webinar for lokale næringsdrivende og bedrifter med konkrete råd om beste måten å kjøpe, spare og eventuelt produsere strøm.

• Ordfører Jon Sanness Andersen, Færder kommune ønsker velkommen.
  • Introduksjon v/Jonathan Hall, næringssjef Færder kommune.
  • Strøminnkjøp – hva slags avtaler lønner seg for bedriften? v/ Kent Olav Kvamme, kommersiell direktør Bedrift i Fjordkraft og Thomas A. R. Hall,  Online Partner Manager Norway, Fortum Consumer Solutions.
  • Strømsparingstiltak og optimalisering av energiforbruk v/Jon Olav Østebøvik, daglig leder Laugstol Energiservice AS og Morten Fredheim Solberg, klimarådgiveri Færder kommune.
  • Egenproduksjon av strøm v/ Pål André Lauritsen, TGN Energy AS.

Det vil bli anledning til å stille spørsmål underveis. Webinaret er åpent, og det er gratis å delta. Webinaret vil bli tatt opp og publisert på nettsiden i etterkant.

Du får tilsendt lenken til webinaret etter påmelding.

Meld deg på webinaret