Julegrantenning i Færder

Til helgen er det 1. advent, og det betyr julegrantenning i Tjøme sentrum og på Teie torv.

Julegrantenning er en tradisjon og en trivelig start på julen. Her markerer vi starten på desember og synger julen inn. Julelysene tennes og kanskje har nissen husket på barna og kommer med sekken full av deilige juleposer? Frivilligheten og det lokale næringslivet disker opp med gløgg og pepperkaker til alle.

«Et annerledes juletre»

«Et annerledes juletre» videreføres også i 2021. Som tidligere år henges det opp lapper med julegaveønsker fra lokale barn og ungdom, som av ulike årsaker trenger å få ønskene sine oppfylt. Kommunen samarbeider med lokallagene Røde Kors i dette tiltaket. Lappene med julegaveønsker henges opp på juletrærne på Teie torv og ved Spar i Tjøme sentrum, i forbindelse med julegrantenningene.

Julegrantenning i Tjøme sentrum lørdag 27. november

I Tjøme sentrum starter markeringen kl 16.30 og julelysene tennes kl 17.00. Tjøme skolemusikk spiller julesanger. Arrangementet er i regi av Tjøme Lions i samarbeid med Tjøme skolemusikk.

Julegrantenning på Teie torv søndag 28. november

På Teie starter markeringen med fakkeltog fra Rosahaugparken kl. 15.00. Toget går til Teie torv, hvor det blir rundgang rundt treet. Etter arrangementet er det mulighet for sang i Teie kirke, hvor julen synges inn og det er juleverksted for barna. Arrangementet  er i regi av Teie vel, lokalt næringsliv i samarbeid med Teie kirke.

For mer informasjon om et «Et annerledes juletre»:

Anne Meklenborg, Tjøme og Hvasser Røde Kors

e-post: anne.meklenborg@human.no // tlf. 408 84 066