Koronatest og prøvesvar

Koronatest. Foto. - Klikk for stort bilde

Å teste seg er gratis. Bestill time på helsenorge.no eller ring testtelefonen. Adressen til teststasjonen er Stensarmen 9. Vi minner om at alle MÅ bestille time. Du kan ikke komme uanmeldt. Du får resultat av testen etter 1-2 dager. Resultatet finner du på helsenorge.no.

Dersom du har mer alvorlige symptomer og trenger legevurdering er det viktig å ringe din fastlege. Alle som selv mistenker at de er smittet av covid-19 har anledning til å teste seg.

Slik bestiller du test

Du kan bestille time for koronatest via helsenorge.no, uansett hvilken kommune du bor i. Her velger du mellom test for alle over 12 år, test for barn under 12 år (barnerommet), eller test i beredskapsbilen.

Timebestilling

• Du kan også bestille/avbestille time ved å ringe 33 31 04 00.

De som ikke har tilgang til MinID / BankID må fortsatt benytte telefon (33 31 04 00) for å bestille time.

Telefontider

• mandag–fredag kl. 08:30–15:30.
  • lørdag og søndag kl. 09:00–14:45.

Test i beredskapsbilen

Du kan også ta test i beredskapsbilen. Denne brukes til blant annet massetesting, smittesporing og andre oppdrag rundt om i Tønsberg og Færder kommuner, men er også tilgjengelig for publikum som ønsker test.

Du får tilbud om å ta standardtesten (PCR-testen) og i tillegg en hurtigtest. Hurtigtesten er valgfri, og vil gi deg svar etter omtrent 30 minutter, men den er noe mindre nøyaktig enn standardtesten. Standardtesten får du svar på innen 1 til 2 virkedager. Du kan finne dine prøvesvar på helsenorge.no

Informasjon om hvor og når beredskapsbilen er tilgjengelig, oppdateres på våre Facebooksider. I beredskapsbilen kan du velge å forhåndsbestille time (via helsenorge.no) eller bare møte opp for drop-in test.

Prøvesvar

• Du kan finne dine prøvesvare på helsenorge.no
  • Resultatet foreligger 1-2 virkedager etter testing. I mellomtiden er det viktig at dere fortsetter å være i isolasjon/karantene.
  • Hvis du har testet positivt, blir du kontaktet av smittesporingsteamet i kommunen.

Testing avkoronaviruset

Timebestilling

Eller ring 33 31 04 00
for timebestilling

Telefontider:
mandag–fredag kl. 08:30–15:30
lørdag og søndag kl. 09:00–14:45

Teststasjonen på Stensarmen
Stensarmen 9, 3112 Tønsberg

Det er godt skiltet. Du kan komme gående, syklende eller med bil. Parkering utenfor hallen.