Kurstilbud for seniorer som er opptatt av god helse

Illustrasjon av mennesker med tenkebobler og plakater - Klikk for stort bilde

Kurstilbudet "Lyst på livet" går over 7 kursdager vår og høst i faste grupper på 6-8 personer. Oppstart 18. januar kl. 11:00-14:30. Kurset koster 250,- og dekker kursmateriell og servering for alle kursdagene.

Kurset starter med en felles introduksjondag på Nøtterøy Kulturhus 18. januar.

Der vil deltakerne blant annet møte ordfører Jon Sanness Andersen, Anders Vege fra Folkehelseinstituttet, kommuneoverlege Elin Jakobsen og kursledere.

Program for oppstartsdagen 18. januar

Program før lunsj: 11.00-12.00

• «Endelig voksen» - Et aldersvennlig FærderOrdfører Jon Sanness Andersen.
  • «Hva er viktig for deg?» Hvordan styrke helse, mestring og funksjon? Anders Vege, fagleder for kvalitetsutvikling ved Folkehelseinstituttet og universitetslektor ved Universitetet i Sørøst-Norge.

12.00-12.30: Lunsj

Program etter lunsj: 12:30-14:30

• «Helse, frivillighet og forebygging»Anita Archer er virksomhetsdirektør for helse og Laila Rognaldsen er virksomhetsdirektør for administrasjon, kultur og levekår og har blant annet ansvar for folkehelse og frivillighet.
  • «Kommuneoverlegen deler sine refleksjoner om god helse»Elin Jakobsen er kommuneoverlege i Færder kommune og har lang erfaring som fastlege i kommunen.
  • «Gjennomgang av kursets innhold og praktisk gjennomføring».

Resten av kursrekken gjennomføres i grupper, enten på Frivilligsentralen på Tjøme (Rødsgata 36, 3145 Tjøme) eller Sjølystsenteret (Sjølyst 23, 3120 Nøtterøy).

Sett gjerne opp ønsket sted ved påmelding.

Kursrekken på Frivilligsentralen på Tjøme er på tirsdager:

• 07. februar
  • 14. mars
  • 25. april
  • 06. juni
  • 29. august
  • 26. september

Kursrekken på Sjølystsenteret er på onsdager:

• 08. februar
  • 15. mars
  • 26. april
  • 07. juni
  • 30. august
  • 27. september

Påmelding og spørsmål

Send e-post til: aldersvennlig@faerder.kommune.no eller ring kommunen på 415 06 511.

Du finner mer informasjon kvalitetsreformen for eldre her

Velkommen!