Nettverksmøte for matbransjen i Færder kommune

Salatåker - Klikk for stort bildeJobber ditt firma med mat? Holder ditt firma til i Færder kommune? Da kan du ha nytte av å bli med på neste nettverksmøte tirsdag 15. november kl. 09:00-11:00.

Lokalmat og -drikke i Færder

Blant målene i strategisk næringsplan for Færder kommune er at Færder kommune skal være en destinasjon der landbruksnæringen satser på lokalmat og -drikke for å skape konkurransefortrinn og tiltrekke seg turister, næringsliv og privatpersoner, og hvor næringslivet samarbeider for å sikre lokale arbeidsplasser og videreutvikling av lokalmat og -drikke.

Som et ledd i å nå disse målene tar Færder kommune nå et initiativ for å utforske om det kan være interesse hos aktørene i den lokale matvareverdikjeden (fra jord og sjø til bord) for å bygge et sterkere bedriftsnettverk med mål om nettopp å fremme og videreutvikle lokale matvarer.

Agenda

I møtet får vi blant annet høre om matprodusenten Bjertnæs & Hoel og deres tanker om fremtidsmulighetene for lokalmat. Representanter for Skjærgårdsmat og Geitmyra skal fortelle oss om hvordan de jobber for å fremme lokalmat, og vi får høre om noen spennende lokale matprosjekter. Det vil bli god tid til å prate med nye og gamle kontakter og bygge nettverk.

Er dette interessant for deg og din bedrift?

Vi møtes hos Bjertnæs & Hoel på Smidsrød Gård, Øvre Smidsrødvei 23, 3120 Nøtterøy.

Påmeldingsfrist: 11. november.

Meld deg på her!