Slik kontakter du byggesak

Klikk for stort bilde

Byggesaksbehandlerne har faste telefontider. Har du generelle spørsmål og spørsmål som ikke angår en sak til behandling, kan du ringe byggesakstelefonen. I disse dager er det ekstra mange som kontakter byggesaksbehandlerne på telefon. For at vi skal besvare spørsmål på telefon så effektivt som mulig, oppfordrer vi våre innringere som har en pågående sak om å kun ta kontakt med sin saksbehandler. Andre saksbehandlere kan dessverre ikke svare på spørsmål om en sak som blir behandlet av en annen saksbehandler.

Byggesakstelefon: 47 67 31 80

Byggesakstelefonen kan du ringe om du har et byggeprosjekt og lurer på hvordan byggesaksreglene er, eller har generelle spørsmål om byggesaksreglene før innsending av en søknad.

Telefontid byggesakstelefon
mandag til onsdag kl. 09:00–15:00
fredag kl. 12:00–15:00

Byggesaksbehandlere

Ta kontakt med saksbehandler for din byggesak, for spørsmål om en konkret byggesak som er til behandling. Om du ikke får tak i din saksbehandler i telefontiden, vil saksbehandleren ringe deg opp igjen (ett forsøk).

Ingen andre enn din saksbehandler kan svare på spørsmål ang. din sak. Vi oppfordrer derfor våre innringere til kun å ta kontakt med den rette saksbehandleren. Det vil kunne føre til en lengre ventetid for alle om man ringer andre saksbehandlere. Vi håper på forståelse for dette.

Kontaktinformasjon til byggesaksbehandlere

Telefontid til byggesaksbehandlere
Mandag, onsdag og fredag kl. 13:00–15:00

E-post - byggesak
postmottak@faerder.kommune.no

Les mer om byggesak her

Ekspedisjonen til teknikk og miljø: 40 82 15 99

Generelle spørsmål som berører teknikk og miljø.

Telefontid
mandag–fredag kl. 08:00–15:00