Statusoppdatering fra ordfører Jon Sanness Andersen

Ordfører i Færder kommune - Jon Sanness Andersen. Foto. - Klikk for stort bildeOrdfører i Færder kommune - Jon Sanness Andersen

Vinterferien nærmer seg, og mange skal kanskje reise ut av kommunen. Ordfører Jon Sanness Andersen kommer med en statusoppdatering vedrørende koronaviruset, og råd om hva man bør tenke på om man skal på vinterferie.

Nasjonale anbefalinger for vinterferien

På regjeringen.no kan du lese mer om de nasjonale anbefalingene som gjelder for vinterferien.

Råd til alle i befolkningen

• Husk god hånd- og hostehygiene.
  • Hold 1 meter avstand til andre enn de du bor med. Unngå fysisk kontakt, inkludert håndhilsing og klemming.
  • Risikoen for smitte er høyere innendørs enn utendørs, særlig i små og dårlig ventilerte rom.
  • Dersom du får symptomer på luftveisinfeksjon, må du holde deg hjemme og du bør ta en test.

Spørsmål og svar om koronasituasjonen

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål om situasjonen rundt koronaviruset.

Koronavaksineringen i Færder kommune

denne siden finner du mer informasjon om vaksineringen i Færder kommune. Her finner du også svar på ofte stilte spørsmål om koronavaksinen.