Vi trenger flere frivillige

Carl-Erik Grimstad og Jon Sanness Andersen. Foto. - Klikk for stort bildeCarl-Erik Grimstad og Jon Sanness Andersen utenfor for Wilhelmsenhallen.

Det er forventet at Færder kommune vil få enda flere vaksinedoser pr. uke i løpet av sommeren. Vi har derfor behov for enda flere frivillige hjelpere til vaksinasjonssenteret i Wilhelmsenhallen.

Carl-Erik Grimstad. Foto. - Klikk for stort bildeCarl-Erik GrimstadI dag hadde stortingsrepresentant Carl-Erik Grimstad tatt en vakt i Wilhelmsenhallen, og han var fornøyd med det han så.

– Det er kjempeinteressant å se hvordan kommunen har rigget alt dette. Det er veldig imponerende, og det er bare blide ansikter både hos de frivillige og hos de som lar seg vaksinere, kunne Grimstad meddele.

Ordfører i Færder kommune, Jon Sanness Andersen, er veldig fornøyd med at så mange lar seg vaksinere.

– Det er flott å se at så mange lar seg vaksinere. Det er viktig for den enkelte, men også for hele samfunnet. Det tyder på at de aller fleste stoler på systemet, sier Andersen.

Behov for flere frivillige i sommer

I sommer er det forventet at kommunen vil få enda flere vaksinedoser pr. uke, og behovet for frivillige vil øke i takt med antall doser. Grimstad og Andersen var samstemte når det gjelder oppfordringen om flere frivillige.

Vi har behov for enda flere frivillige, så vi oppfordrer de som har mulighet til å melde seg til tjeneste. Og alle som allerede har bidratt som frivillig i Wilhelmsenhallen fortjener mye skryt, de gjør en kjempeinnsats!

Hvordan melde seg som frivillig?

Du kan melde deg som frivillig på tre ulike måter:

• Last ned Nyby på din mobil eller ditt nettbrett.
  • Registrere deg, og be om å bli medlem i gruppen som heter «Færder Frivilligsentral».

Eller: