Informasjon om hva som skjer på skolen i desember

Adventsgudstjeneste eller alternativt opplegg:

Skolen er invitert på adventsgudstjeneste i Husøy kirke fredag 9. desember. Samtidig vil det være et alternativt opplegg her på skolen. Det vil inneholde juletradisjoner fra et ikke-religiøst perspektiv. Endelig organisering vil bli bestemt når vi vet antall elever og alder på de som skal delta. Det sendes ut et spørreskjema via skolesms. Alle må svare hva sitt barn skal delta på. Svarfrist er torsdag 1. desember.

Grøtfest:

Onsdag 21. desember er det grøtfest. Grøtfesten gjennomføres trinnvis. For å begrense søppel og bruken av engangsmateriell, ber vi alle ta med en skje og en skål til å spise av. Det er hyggelig om mange stiller med nisselue.

Siste skoledag:

Torsdag 22. desember er siste skoledag før juleferien. I tillegg til avslutninger klassevis, vil vi ha en fellessamling i gymsalen på starten av dagen. Det vil også bli en økt der vi går rundt juletreet, og synger de mest kjente julesangene.

Denne dagen slutter elevene kl. 1200. Det blir ordinært SFO-tilbud fra kl. 1200.

Juleferie

SFO er åpent fredag 23. desember. I romjula er SFO stengt. SFO har åpent som vanlig fra og med mandag 2. januar 2020.

Siste skoledag før jul er fredag 22. desember. Første skoledag i 2023 er tirsdag 3. januar. Elevene starter til vanlig tid.