Herstad skole og Vestskogen skole, i tillegg til «gruppe 10» ved Brattås skole og Færder kulturskole, skal slå seg sammen og flytte inn på Labakken skole i løpet av høsten 2021. Byggeprosessen er godt i gang, og vi gleder oss til den nye skolen står ferdig.

Utdanningsdirektoratet

Skolen må finne løsninger som sikrer at elever som ikke kan møte på skolen får opplæring hjemme. Dette gjelder elever som har milde luftveissymptomer eller føler seg syke, og elever som er i karantene og isolasjon.

Les mer om når elevene har krav på opplæring hjemme og hvordan opplæringen kan gjennomføres.

Korona virus

Høsten er rundt hjørnet, og med den kommer virusforkjølelse. Vi er tettere sammen og mer innendørs. Smittefaren for Covid-19 øker også i barnehage og på skole.

Skoleåret er i gang, og vi skal sammen ta godt vare på våre fine, dyrebare 1.klassinger, både på skolen og på skoleveien.

Bokstavblokkker

Fra 01.08.2020 vil ikke Skooler være i bruk på barneskolene i Færder kommune.

Informasjon fra skolen vil legges ut på hjemmesidene til skolen eller sendes via SkoleSMS.

Kommunikasjon med lærere, melding om fravær og annet skal sendes på SkoleSMS eller på epost. Husk å ikke sende sensitiv informasjon i elektronisk kommunikasjon med skolen.

For mer informasjon om bruk av SkoleSMS se skolenes hjemmesider under Kontakt.

SFO vil fremdeles benytte IST Direkte.