Bli med i konkurransen! Tredje verst i landet - hvordan skal vi få voksne til å bruke refleks?

Tellinger viser at voksne i vårt fylke er blant de dårligste på bruk av refleks. Faktisk er vi tredje dårligst i hele Norge, med bare 42% voksne som bruker refleks. Kan du hjelpe fylkeskommunen med å komme med gode ideer til hvordan de skal få voksne til å bruke refleks?

Når vi vet hvor viktig refleksbruk er for å synes i mørket og redde liv kan vi ikke fortsette å ha det slik. Dette vil vi gjøre noe med!, sier Arve Høiberg, leder av fylkets trafikksikkerhetsutvalg.

Reflekskampanje med premier

Fylkeskommunen utfordrer innbyggerne i hele fylket til å komme med sine beste ideer til hvordan vi kan få de voksne til å bruke refleks.

Bli med! Send oss idéen din! Bruk gjerne bilder eller video om du har, og send det til fylkeskommunen pr. e-post: post@vtfk.no. De beste forslagene får 5000 kr, i tillegg til fine reflekspremier. Vinneren blir offentliggjort på den nasjonale refleksdagen, 21. oktober.