vennskapscafè (PDF, 126 kB)

Vedlagt er litt informasjon om vennskapskafèen:-)

 Snart er den store dagen her ved at vi kan ha SFO på Labakken og vi gleder oss veldig! Første ordinære dag er onsdag 17. august. SFO er åpent på morgenen, frem til skoledagen til trinnet begynner. De som bare har ettermiddagsplass, kan komme fra kl. 08.30. Benytt skolens hovedinngang.

Vi minner om at SFO er stengt mandag 15. august og tirsdag 16. august på grunn av planleggingsdager.

Alle foresatte må laste ned appen IST Home. Les informasjon på https://faerder.kommune.no/labakkenskole/sfo/ist-home/

Når man skal sende en chat til SFO, så er det viktig med hvem man setter i mottakerfeltet. Vi ønsker at dere setter Steinar Ulvahaug Olsen som mottaker av chat, samt baseansvarlig for det trinnet barnet ditt går på.
1. tr – Ingebjørg Hellerdal
2. tr - Anne - Karine Knem
3. tr – Jeanette B. Møller
4. tr - Jeanette B. Møller

Det blir vennskapscafè på morgenen og i SFO tid. Det blir servert et enkelt måltid på morgenen(før kl. 08.00) og i SFO tid. Det er viktig at dere gir oss beskjed, hvis barnet deres har noen allergier.

Husk at barnet trenger innesko, vannflaske og skiftetøy. Vi ønsker også at leker(f.eks bamser, dukker og pokemonkort) blir liggende hjemme. Vi har mye annet gøy barna kan gjøre på SFO! Smartklokker må også settes i «skolemodus».

Husk at det er bedre å spørre en gang for mye, enn en gang for lite om du/dere lurer på noe.

Mvh Steinar og de andre ansatte på SFO.

Vi gleder oss til et nytt SFO-år sammen med dere, og vi vil gjøre vårt beste for at barna skal ha det trygt og godt den tiden de tilbringer på SFO.

SFO skal legge til rette for lek, kultur- og fritidsaktiviteter som er tilpasset barn i ulik alder og med forskjellig funksjonsnivå. SFO skal, gjennom innhold og arbeidsmåter, legge til rette for god samhandling i barnegruppene, mellom enkeltbarn og mellom voksne og barn. Barna skal ha gode vilkår for å medvirke i SFO.

SFO skal bidra til barnas psykiske helse gjennom å støtte barnas opplevelser av livsglede, mestring og egenverd og deres utvikling av et positivt selvbilde og en trygg identitet. Innholdet i SFO skal støtte opp under at alle barn har mulighet til å utvikle vennskap.

Aktivitetene i SFO skal tilpasses den enkelte barnegruppe. SFO skal ivareta barnas interesser og introdusere nye aktiviteter.

 

Denne uken har vi endret litt på organiseringen av SFO på Labakken skole. Vi ønsker at elevene skal opparbeide nye vennskap og relasjoner på tvers av trinn og at de kan leke sammen. Vi starter opp med flere  voksenstyrte aktiviteter som elevene kan velge å være med på, det vil selvfølgelig være mulighet for frilek med tilsyn av voksne.