Velkommen til SFO på Labakken skole

Vi gleder oss til et nytt SFO-år sammen med dere, og vi vil gjøre vårt beste for at barna skal ha det trygt og godt den tiden de tilbringer på SFO.

SFO skal legge til rette for lek, kultur- og fritidsaktiviteter som er tilpasset barn i ulik alder og med forskjellig funksjonsnivå. SFO skal, gjennom innhold og arbeidsmåter, legge til rette for god samhandling i barnegruppene, mellom enkeltbarn og mellom voksne og barn. Barna skal ha gode vilkår for å medvirke i SFO.

SFO skal bidra til barnas psykiske helse gjennom å støtte barnas opplevelser av livsglede, mestring og egenverd og deres utvikling av et positivt selvbilde og en trygg identitet. Innholdet i SFO skal støtte opp under at alle barn har mulighet til å utvikle vennskap.

Aktivitetene i SFO skal tilpasses den enkelte barnegruppe. SFO skal ivareta barnas interesser og introdusere nye aktiviteter.

blomster - Klikk for stort bilde

Tilbud for barn med spesielle behov

Labakken skole har SFO-tilbud for elever på 5.-7.trinn med særskilte behov og elever ved forsterket avdeling ved skolen. Tilbudet skal være med på å dekke barnas behov for tilsyn, omsorg, lek og aktivitet.

• SFO åpner kl 07.15. Barna samles på SFO om morgenen til rolige aktiviteter.
  • SFO stenger kl 16.45
  • Kjernetid er kl 10.00- 14.00

Slik vil SFO være organisert frem til vi flytter inn på Labakken skole

Lilleskolen på Vestskogen vil være hovedbasen i uke 31 og 32.
Forsterket avdeling vil være på Gipø frem til innflytting på Labakken.

Praktiske opplysninger

Klær og utstyr

SFO dagen byr på mange aktiviteter med forskjellig krav til klær. For at barna skal kunne delta i alle aktivitetene, og ha det trivelig og trygt på SFO, trenger barnet:

• Skiftetøy: undertøy, strømper, genser og bukse
  • Yttertøy til all slags vær: regnjakke, regnbukse og støvler. Varme klær til kalde dager.
  • Innesko/tøfler Alle klær, sko, matbokser og lignende bør merkes med elevens navn.

Mat

Det vil ikke bli servert mat på Sfo disse ukene så elevene så elevene må ha med seg mat til alle måltider

• SFO-leder Steinar U Olsen
  • Baseansvarlig 1.trinn Ingebjørg Hellerdal
  • Baseansvarlig 2.trinn Anne- Karine Knem
  • Baseansvarlig 3.- 4.trinn Jeanette Møller
  • Baseansvarlig forsterket avdeling Rita Eriksen

Telefonnummer til Sfo

Informasjon, påmelding og kommunikasjon mellom foresatte og Sfo

• SFO legger ut planer og informasjon på IST Home
  • NB! All innmelding, utmelding, endring av type plass gjøres på www.foreldreportalen.no (link ligger på skolens hjemmeside)

Informasjon om IST Home

IST Home er skolens nye kommunikasjonsverktøy mellom SFO og foresatte. Appen vil være en felles løsning for SFO, skole og kommunale barnehage i Færder kommune f.o.m. 01.08.2022. Husk påmelding til perioden i august før skolestart, du får/har en påminnelse i appen. Mer informasjon om appen finner du her.

IST Home - Klikk for stort bilde

Hilsen alle oss på SFO