Informasjon fra skolen

Vi er inne i en fin vintertid. Skøytebanen og akebakkene blir mye brukt både i skole og Sfo-tiden. Det er også gøy å se tidligere elever på isen etter skoletid!

Denne uka har vi startet opp med «elever blir kjent på teams». Hver uke skal et nytt trinn presentere seg for hele skolen, gjennom film, bilder eller andre måter. Vi litt bedre kjent, selv om vi ikke møtes fysisk- vi har digitale muligheter som utnyttes og erfares.

Sammen med 1.tr på Teie skole er vårt 1. tr. med på «pilot iPad». Forrige uke ble lærerne kurset og snart setter de i gang med utprøvingen sammen med elevene. Dette blir spennende! Mer info til 1.klassehjemmene kommer snart.

Alle trinn har fått klassesett med nye refleksvester fra FAU -med Lindhøylogo. FAU har gjennom søknad til fylkeskommunen fått tilskudd til dette. Nå blir vi enda mer synlige!

Under korona har personalet og ledelsen færre treffpunkter og møter enn normalt. Det er derfor viktig for oss at vi får gjennomført kvalitetssamtalene som planlagt i uke 3-9. Kvalitetssamtalen er en samtale mellom ledelsen og de voksne på trinn om status og tiltak. Samtalene gjennomføres på en annen måte i år. Dette er klarert med skoleeier og FAU-leder. Samtalene legges parallelt med at trinnene har vinteraktivitetsdag (1. – 3. tr.) og hjemmeskole (4. – 7.tr). Info om dag og organisering kommer fra trinnene.

Før jul kjøpte vi nye elevpc-er til 4.- 6.tr. Nå har 6. tr fått sine, mens 4. og 5. tr. får sine i løpet av kort tid.Klikk for stort bilde