Juleferiehilsen

Så var høsthalvåret over, tiden går så fort!

I dag har det vært ulike «avslutninger» på trinn. Det har vært «knusing av pepperkakehus», turdag, pysjdag, quiz, filmer, lekKlikk for stort bilde er, pizza og ikke minst rydding og mye annet!

Vi har ni måneder med koronaskole bak oss, skolen har fått en ny hverdag. Nå er vi vant til å ha adskilte uteområder på tvers av trinn, til å holde oss i baser og ikke bevege oss rundt, til å følge med på egen helse og ikke minst har vi blitt vant til å sprite og vaske hender!

I Færder har vi heldigvis hatt lite smitte, og man mener at smitte i liten grad spres i skoletiden. De tiltakene vi gjør og den innsatsen alle legger ned betyr en forskjell. Det er det viktig å huske på det.

Vi er stolte av elevene våre som har klart å tilpasse seg en «ny» skolehverdag. Tenk, våre flotte 1. klassinger har ikke hatt «normal» skole ennå!

Koronaskole er annerledes enn den vanlige skoledagen. Våre lærere, assistenter og fagarbeidere gjør en fantastisk innsats for å skape normalitet og trygge rammer på trinn og i SFO. De fortjener et stort og varmt takk for denne innsatsen!

Å få til et godt samarbeid mellom skole og hjem er viktig, og også dette har blitt annerledes nå. Alle utviklingssamtaler som skulle gjennomføres i november og desember ble avholdt på teams- takk for at dere også er positive og støtter opp under dette. Mye informasjon er digital og på Fb., det blir få fysiske møter.

Vi har gjennomført noen av de faste desember - tradisjonene våre:

  • Trinnvis julegudstjeneste for 1.-4. trinn. Det ble en fin stund i kirken, og vi fikk møte vår nye sogneprest Tonje Rogeberg.
  • Grøt i vikinghuset på Eidene for 1.-7. trinn. Også i år fikk vi til et samarbeid med Eidene. Vi møtte opp trinnvis og fikk en hyggelig stund, god grøt, det var fyr i grua og det var julemusikk i høyttaleren!
  • Juletre skal vi ha. I år har vi to nye kunstige juletrær inne, et i Store Amfi og et i Nordbygget. Det gir en fin ramme rundt desember.
  • SFO har gjennomført tradisjonelle aktiviteter og juleverksted, og det har vært ekstra kos med både boller, pinnebrød, gløgg og julegrøt.

Nytt av året var «stemningstreff» på Kjære gård. Det var 1. trinn med faddere på 5. trinn som ble invitert opp til en stemningsfull stund torsdag morgen. Dorotea Pande og Arnt Opdahl sang og spilte julesanger. Tusen takk til Tjøme arbeids- og aktivitetssenter, med Paal Pande som initiativtaker. vi håper dette kan bli en tradisjon!

Skolen pleier å samles siste skoledag før jul og før sommeren, der måtte vi gjøre en vri i år. Ledelsen har vært rundt på alle trinn og ønsket god juleferie til alle.Klikk for stort bilde 

Vi ønsker alle en hyggelig juleferie og et godt nytt år!