Litt informasjon om uke 24- den siste skoleuken!

Sommerferien nærmer seg og vi har finværsdager med læringsaktiviteter både ute og inne, og mange trinn er også på farta rundt på øya.

  • Tirsdag har vi avslutning for vårt kjære 7. trinn . Det er sendt ut invitasjon og informasjon til foresatte.
  • Alle trinn vil rydde i garderober. Lurt om dere foresatte sender med en ekstra plastpose som elevene kan ha "gjenglemt" tøy i. Dere kan selvfølgelig komme innom å sjekke garderobene dersom det er noe dere savner, husk munnbind! Gjenglemt tøy vil bli gitt bort til Frelsesarmeen.
  • Siste skoledag slutter alle trinn kl 13.00. Vi oppfordrer de eldste til å sykle/gå til skolen denne dagen. Vi sender busselevene med rutebuss rundt kl 13. Elever på 1.-4. trinn som ikke kan ta rutebuss, bli hentet, eller bor i Hulebak-området, kan få tilsyn på SFO mellom kl 13 og 14Klikk for stort bilde . Ta direkte kontakt med Marit for "påmelding" (mail: Marit.Gjertsen@faerder.kommune.no).
  • I uke 25 gjennomfører vi for første gang sommerskole! Det vil være ca 25 elever fra 3.-5. trinn som deltar i år. Tre av våre lærere har ansvaret for innhold, organisering og gjennomføringen av uka. De har laget et variert og spennende program.

Vi ønsker alle en god helg i sommersola!