Snart desember-hilsen

Om ikke mange dagene går vi inn i desember og de siste ukene før juleferie. Denne førjulstiden blir litt annerledes enn tidligere år, men vi gjennomfører likevel noen av de tradisjonelle aktivitetene etter smittevernregler.  

Det blir ingen fellessamlingeKlikk for stort bilder på skolen i år. Trinnene har fått en liten sum penger, slik at de kan finne på noe ekstra hyggelig før jul. De vil også ha adventsstund i sine grupper og noen små juleverksteder. Kanskje det dukker opp noen fine overraskelser i sekken før jul... 

Et sikkert tegn på at vi nærmer oss jul, er at Jarle vaktmester har satt opp et flott juletre i skolegården -det gir en god stemning! 

UKE 49 

04. desember – Julegudstjenester 

Julegudstjenesten i år blir kun for 1. - 4. trinn. Det blir holdt en gudstjeneste pr trinn. Vi ber om at alle hjem melder til kontaktlærer dersom man ikke ønsker at sitt barn skal delta i gudstjenesten. Mer informasjon får dere fra trinnet. 

 

UKE 50 

07-11. desember - Grøt på Eidene 

Alle trinn besøker vikingestua på Eidene i løpet av uka. Der blir det servert grøt og saft. Vi sender en stor takk til Eidene som tar imot oss i år også. Mer informasjon får dere fra trinnet. 

Vi ønsker alle hjem en god førjulstid!

Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde