Informasjon til foresatte ved SFO: IST Home

IST Home er skolens nye kommunikasjonsverktøy mellom SFO og foresatte fra 01.03.2022. Appen vil være en felles løsning for SFO, skole og kommunale barnehage i Færder kommune f.o.m. 01.08.2022, men settes i gang på ulike tidspunkter i løpet av våren. Veiledning for bruk finner du nederst i artikkelen.

Appen bruker ID-porten for pålogging/verifisering, men det vil bli muligheter for biometrisk pålogging (faceID eller fingeravtrykk) i løpet av våren. Leverandøren jobber med videre utvikling av appen og det vil komme nye oppdateringer og forbedringer.

IST Home - Klikk for stort bilde

Oppholdsplaner og avtaler som fra tidligere er lagt inn i IST Direkte er overført til IST Home. Vi oppfordrer dere til å kontrollere dette når dere tar i bruk appen. Appen er under utvikling og det vil komme oppdateringer blant annet på biometrisk pålogging som nevnt over.

Et tips for å registrere personer som kan hente barnet:
1. Legg inn fullt navn under "Fornavn"
2. Legg inn telefonnummer under "Etternavn" (et separat felt for telefonnummer vil komme senere)

Hva skal appen brukes til?

• Melde fravær (f.eks. sykdom).
  • Melde planlagt fri (f.eks. ferie).
  • Registrere oppholdsplan(er).
  • Påmelding til ferieperioder (vinterferie/høstferie).
  • Angi hvordan barnet hentes.
  • Legge inn hvem som kan hente og deres relasjon.
  • Sende og motta chat-meldinger.
  • Lese meldinger fra SFO:
    • Informasjon.
    • Daglige/ukentlige oppdateringer.
    • Viktige datoer.

Veiledning for oppsett og bruk av appen finner du her. (PDF, 726 kB)

Appen lastes ned via App Store eller Google Play.