Invitasjon: Paraidrettsdag 5.mars - Labakken skole

Målet for lørdag 5.mars er at idrettsglede og mestringsopplevelser vil stå i fokus uavhengig av hvilken funksjonsnedsettelse deltakeren har!

Vi ønsker å gi flere barn, unge og unge voksne med et tilretteleggingsbehov, et innblikk i hvilke tilbud som finnes i Færder og Tønsberg. Vi ønsker også å vise fram hvilket utstyr som kan gi flere en mulighet for å drive med mer fysisk aktivitet i hverdagen.

Foreldre/foresatte må gjerne delta på denne dagen.

Paraidrettsdag
Når/hvor Hva
10:30-11:00 Registrering/enkel servering
11:00-11:30 Informasjon og et lite foredrag med Bjørnar Erikstad for alle
11:30-14:00 Aktiviteter
13:00-13:45 Informasjon om mulighetene innen paraidrett i Tønsberg og Færder

Idrettsaktiviteter*

• Boccia
  • Bordtennis
  • Bueskyting
  • DNT-friluftsliv
  • Fekting
  • Fotball
  • Håndball
  • Skiskyting
  • Skyting

*Med forbehold om noen endringer i idrettstilbudet

Det vil være noen sykkelleverandører tilstede, og de har med sykler som kan tilpasses ulike behov - 3-hjul, armsykkel, liggesykkel, tandem og lignende.

Vi serverer frukt og noe å drikke til alle - deltakere, ledsagere og foreldre/foresatte/instruktører.

Meld dere/deg på for aktivitetsdagen lørdag 5.mars innen 28.februar.

Påmelding her

Med forbehold om at retningslinjer for smittevern tillater at dette kan gjennomføres.

Her finner du plakat for arrangementet (PDF, 227 kB)

Hvem er arrangør?

Det er Vestfold og Telemark idrettskrets i samarbeid mellom Færder kommune, Færder idrettsråd og Olympiatoppen Østlandet. Diverse idrettslag fra nærområdet bidrar med instruksjon.

Lurer du på noe?
Det er bare å kontakte Anne Katrine på mob. 918 69 036 eller e-post annekatrine.aas@idrettsforbundet.no