Sommerhilsen fra rektor.

Kjære foreldre og foresatte!                                                                                                  Juni 2022

Vi går mot slutten av dette skoleåret her på Oserød skole. Dette har også  vært et annerledes skoleår med gult koronanivå fra november til februar. Heldigvis er vi tilbake til normalt og har nesten glemt hvordan det var med kohorter, testing og karantener. Vi var svært fornøyde og gledet oss over å endelig samles på Oserødddagen.

De sist ukene har vært preget av mange forskjellige aktiviteter som tur med Meginbåter, Aktiv fritid, søppelplukking i skjærgården, overnatting på Barneskjær, sykkelturer rundt på øya, skolehageprosjekt, kunst i skolegården og masse uteskolelæring. Takk til store og små som bidrar og gjør disse dagene til gode opplevelser! Takk til FAU og alle foreldre for et godt samarbeid dette skoleåret!

Nina Tangerud og Hilde Berfendal blir pensjonister etter mange år på Oserød. Vi takker dem for god arbeidsinnsats i alle disse årene og ønsker dem en fin tid fremover. Vi takker også for innsatsen til de som skal videre i andre jobber og studier og ønsker lykke til; Ine skal til Husvik skole, Lise begynner på nye studier, Una og Ingrid skal til Labakken skole, Nora slutter, Tablo skal fortsette på studier, Xheneta ser etter jobb, Magnus har søkt lærerstudiet, Hadel blir lærling i Oserød barnehage og Katharina blir inspektør i Horten.

Det skjer endringer helt til skoleslutt, vi har derfor fremdeles ikke fått tilsatt alle lærere for neste skoleår. Nye lærere som vi har ansatt er Ingrid Mathisen, Anette Bekken og Anine Westhagen. Ny inspektør blir Hanne-Marte Thoresen.

Fredag slutter alle elever kl.12.00. Noen går over på SFO. Vi skal ha fellessamling i aulaen og til slutt «klapper» vi 7.trinn ut og ønsker dem lykke til på ungdomsskolen.

Gjenglemt tøy finner dere i aulaen på sceneelementene.

SFO har første dag tirsdag 2.august og planleggingsdager 1. og 15.august. Første skoledag er onsdag 17.august.

Vi ønsker dere alle en riktig GOD SOMMER!

Hilsen Kari-rektor og alle oss på Oserød skole