Fra og med uke 9 vil elevene slutte         kl.: 13.15 på fredager.

Vi begynner arbeidet med overføring til ungdomsskolen. Elevene blir bedt om å skrive en tekst som skal fortelle hva de ønsker at ungdomsskolen skal vite om seg. Snakk gjerne litt om dette hjemme før de sender mailen.

Foreldremøtet med ungdomsskolen blir tirsdag 16. mars kl. 18.30, på Teams. Vi kaller inn pr e-post. Meld fra til skolen hvis vi ikke har riktig e-post til deg.

Vi skal gjennomføre UNGDATA undersøkelsen i uke 11 eller 12. Info-ark på klassens hjemmeside. Si fra hvis du ikke ønsker at ditt barn skal delta innen fredag 12. mars. (i uke10)

  7tr UKE 9 (PDF, 216 kB)Merk at du kan velge mellom 2 tekster i engelskleksa.

 Informasjon til foresatte og barn om ungdataundersøkelsen (PDF, 125 kB)

7tr UKE 7 (PDF, 250 kB)

Riktig god vinterferie til alle i uke 8, slapp av, spis god mat og vær så mye ute du kan! 

OBS - til foresatte:

Mange har med saft i drikkeflaska. Flere sitter med flaska hele timen. Dette er ikke greit. 1. Elevene har PC og bøker på pulten. 2. Tenner tar raskt skade på emaljen av gjentatt smådrikking av saft.

Vi ser helst at elevene drikker vann når det ikke er måltid og at vanndrikking skjer i friminuttene, på vei ut eller inn av timen.

7tr UKE 2 (PDF, 188 kB)

ta med datamus mandag hvis du trenger det til Minecraft

I januar kommer Jannicke Kristensen tilbake etter barselpermisjon og skal være hos oss mandag, tirsdag og onsdag. Timeplanen får derfor noen forandringer fra og med uke 1

7tr UKE 51 (PDF, 188 kB) 

Alle som skal ut “i felten” og intervjue folk i skoletiden i uke 50 MÅ ha skriftlig/SMS/mail tillatelse fra foresatte før de får lov å dra fra skolen.

Det er viktig at ikke elevene har med nøtter eller nøttepålegg på skolen, vi har elever som er svært allergiske.

Vi ber også om begrenset parfyme- og deodorantlukt.

7tr UKE 50 (PDF, 193 kB)