Kontaktlærere Teie skole skoleåret 2021/2022

Her ser dere oversikten over kontaktlærere på trinnene for skoleåret 2021/2022. Oversikt over ressurslærere, faglærere og spesialpedagoger knyttet til trinnene presenteres før sommerferien.

Kvalitet i opplæringen på alle trinn for alle elever og helhetlige vurderinger er viktige prinsipper når vi setter sammen lærerteam. Vi er glad for at vi også klarer å skape kontinutet på de fleste trinnene og i de fleste klassene. Noen endringer tvinger seg frem grunnet permisjoner, utdanning, kvalifikasjoner mv.

I de klassene det er gjort endringer så er dette kommunisert med klassekontakter og FAU-representanter i forkant.

Det er gledelig å kunne presentere faglig sterke lærerteam med lærere som komplementerende hverandre på en god måte. Elevene er heldige!

1.trinn

A: Lina H. Samuelsen

B: Kjersti Blaadammen

C: Astrid Wegge

Vennlig hilsen Jan Kristian Johansen, rektor Teie skole.