Kontaktlærer ved Tjøme ungdomsskole

Adrian Haugan. Foto. - Klikk for stort bildeAdrian Haugan
Det beste med jobben min er å få være med på å skape morgendagens superhelter.

Fortell om jobben din

Jobben som lærer er både givende og utfordrende, og som kontaktlærer får jeg et ekstra generelt ansvar for alle elever, foreldre og kollegaer på trinnet. Ingen dager er like, og jeg er omringet av fantastiske mennesker gjennom hele arbeidsdagen. Etter min mening er dette verdens beste jobb!

Hvordan er en typisk arbeidsdag for deg?

En typisk arbeidsdag for meg starter med planlegging når jeg våkner og slutter når jeg er ferdig med arbeidsoppgavene. For meg er den variert, og den omhandler blant annet: for-, under- og etterarbeid vedrørende undervisning. Samtaler med elever både faglig og sosialt, og samtaler med kollegaer for utveksling av ideer og for å samarbeide med utfordringer som oppstår. Dessuten leker og tøyser jeg så mye som mulig.

Hvorfor søkte du stillingen?

Jeg søkte denne stillingen fordi jeg ønsker å gi ungdommer best mulig sjanse til å realisere de drømmene de har, enten de vet om dem eller ikke. 

Hva er det beste med jobben din?

Det beste med jobben min er å få være med på å skape morgendagens superhelter. Det å føle at jeg virkelig gjør en forskjell er uvurderlig. 

Hva er utfordrende med jobben din?

Det mest utfordrende med jobben min er at jeg må prioritere en hel del ting. Tiden strekker rett og slett ikke til for å kunne gjøre alt jeg har lyst til.

Våre ledige stillinger