Sjølystsenteret

Sjølystsenteret er et senter for aktiviteter, fellesskap og glede, for deg som er 55+.  Her kan man komme uten behov for vedtak fra tjenestekontoret. Alle over 55 år bosatt i Færder kommune er velkommen, men må melde seg inn som brukere av senteret for å være med på aktivitetene våre.

Velkommen innom for å se hvordan vi har det. Alle er velkommen til vår kafeteria - med eller uten brukerkort.

Sjølystsenteret har en egen Facebook-side, hvor det informeres om ukens meny og de ulike aktivitetene, samt generell informasjon det kan være kjekt å vite.

Vår visjon

Å bidra til å gi deg bedre helse lenger!

Vår målsetting

Vår målsetting er at våre brukere opplever trygghet, trivsel og tilhørighet og gjør nytte av egne ressurser. At du som bruker får oppleve positiv livsutfoldelse gjennom aktiviteter, fellesskap og glede.

Kafeteria

Vi har åpen kafeteria med servering mandag-fredag (og søndag). Middagsmenyen til Sjølystsenteret publiseres på Facebook hver torsdag for kommende uke. Her er link til vår Facebook side. Du finner også Menyen på Færder Sentralkjøkken.

Fotterapeut og frisør

Fotterapeut
Helene Joranger er ny fotterapeut på Sjølystsenteret. Helene har ikke faste dager på Sjølystsenteret, men hun kommer etter behov og når hun får kunder. Kunder kan nå henne på telefon 93 87 36 99.

Frisør
Tine Magdahl er her tirsdager og torsdager kl. 09:00–15:00.  Timebestilling direkte på hverdager mellom kl. 09:00–15:00 mobil 46 41 54 31 eller til Sjølyst 33 40 35 96.

Brukerråd

Brukerrådet ved Sjølyst  er et samarbeidsorgan mellom ledelsen ved senteret og brukerne av senteret.

Aktiviteter og kurs

Oversikt over  Aktiviteter og kurs  for vår 2021 (PDF, 369 kB) på Sjølystsenteret er med forbehold om hvordan smittesituasjonen i Færder er. Informasjon og ev. påmelding til kurs og gruppeaktiviteter skjer (ved personlig henvendelse i vår resepsjon eller) ved å ringe resepsjonen.

Svømmebasseng

Her finner du mer informasjon om svømmebassenget på Sjølystsenteret. Søknadsfrist for leie av basseng 1. mai hvert år.

Priser

Resepsjon
E-post
Telefon 33 40 35 90

Mandag–fredag kl. 09:00–15:00

Camilla Tuyet Rygh
Leder
E-post
Mobil 908 24 070

Adresse

Sjølyst 23, 3120 Nøtterøy