Informasjon om koronavirus

Vi har samlet all informasjon om koronaviruset her.

Hvis du kjenner symptomer på smitte, kan du bestille test på luftveisklinikken.

Bestill time digitalt fra skjema (innlogging med bank ID)

Testtelefon 33 31 04 00
Telefontider: mandag-fredag fra kl. 08.30-15.00, lørdag og søndag fra kl. 09.00-14.00.

Færder kommune legger til rette for at Færderfolk kan hjelpe hverandre

Klikk for stort bilde

Appen Nyby skal hjelpe oss å lage et samfunn der vi hjelper hverandre, for å gjøre den ekstraordinære situasjonen litt enklere for de som har behov for hjelp.

Hvordan fungerer Nyby appen?

1. Last ned og registrer deg i appen Nyby om du trenger hjelp eller kan bidra.

Klikk for stort bilde

2. I gruppen "Trenger du hjelp - Færder frivilligsentral" kan alle innbyggere legge inn forespørsler når de har behov for hjelp. Det står mange klare for å hjelpe.

Ting du kan få hjelp til i denne gruppen er for eksempel praktiske ting du ikke kan få gjort selv. For eksempel lettere hagearbeid, andre små praktiske ting hjemme, handling eller en å gå tur sammen med. Som pårørende til en som har behov for hjelp, kan du også legge inn behov. Husk å ha på push-varsler.

3. Ønsker du å bli frivillig i Færder frivilligsentral velger du gruppen Færder Frivilligsentral. Da tar vi kontakt med deg, gjennom Nyby appen. Husk å ha på push-varsler.

Ta kontakt om du synes det er vanskelig å bruke appen

Kontakt Færder Frivilligsentral, og vil vil finne gode løsninger for deg.
E-post: frivilligsentral@faerder.kommune.no eller ring Færder frivilligsentral 90 68 71 03.

Har du helsefaglig bakgrunn?

Klikk for stort bilde

Færder kommune har behov for å skape en base med tilgjengelige helsefaglige ressurser.

Koronavirusutbruddet gjør at vi potensielt står ovenfor store utfordringer innen helse og omsorgssektoren i Færder kommune. Er du frisk og har ledige hender kan det være at vi vil ha behov for din hjelp i tiden fremover.

Vi ønsker å høre fra deg dersom du har ledig arbeidskapasitet. Register deg via denne linken og husk å svar på alle spørsmålene i kommentarfeltet.