Informasjon om koronavirus

Vi har samlet all informasjon om koronaviruset her.

Hvis du kjenner symptomer på smitte, kan du bestille test på luftveisklinikken.

Bestill time digitalt fra skjema (innlogging med bank ID)

Testtelefon 33 31 04 00
Telefontider: mandag-fredag fra kl. 08.30-15.00, lørdag og søndag fra kl. 09.00-14.00.

Unntak fra foreldrebetaling i kommunale barnehager og SFO

Klikk for stort bilde

Det kreves ikke foreldrebetaling for barnehage og SFO i perioden det er stengt. Barnehagene er stengt til og med 13. april og vil da ha vært stengt i en måned. For Færders kommunale barnehager og SFO har vi valgt følgende løsning:

Mars – faktura skal betales

• De som har betalt faktura for mars skal ikke gjøre noe med den.
  • De som ikke har betalt faktura for mars må betale den i sin helhet, betalingsfrist var 20. mars.
  • De som har betalt for mars, og har siste dag i barnehage/SFO 31. mars vil få kreditert for de dagene som var stengt i mars.

April – faktura vil ikke bli sendt ut

Endelig avregning gjøres på fakturering for mai eller juni måned.

Fritaket for foreldrebetaling gjelder for alle barn i barnehage og SFO, også de som mottar et tilbud etter unntaksbestemmelsene for barn av foreldre med samfunnskritiske funksjoner og barn med særskilt omsorgsbehov.

Foresatte med barn i private barnehager må ta kontakt med barnehageeier eller styrer for å avklare hvilken løsning den enkelte barnehage velger.