Onsdag denne uken (3/3) ble 110 personer (55-64 år med underliggende sykdommer) vaksinert med Astra Zeneca-vaksinen. I tillegg har 294 personer fått sin andre dose av Pfizer-vaksinen, og er ferdig vaksinerte.

Onsdag denne uken (24/2) vaksineres 444 personer i Wilhelmsenhallen. Disse får sin andre dose og er dermed ferdigvaksinerte mot Covid-19.

Til uke 9 mottar Færder kommune 110 vaksinedoser fra Astra Zeneca.

Onsdag denne uken (17/2) vaksineres 318 personer i Wilhelmsenhallen. 126 av disse får sin andre dose og er dermed ferdigvaksinerte mot Covid-19.

Det gis også vaksinering til nye sykehjemspasienter denne uka.

I tillegg til Pfizer-vaksinen, får kommunen 100 vaksinedoser fra AstraZeneca, som gis til prioritert helsepersonell.

I løpet av denne uken (uke 6) blir andre vaksinedose gitt til beboere på Rødstoppen, Ekornrød, Hjemsengveien 9, 11, 13 og 15, Borgheim bo- og servicesenter (Doktorgården) samt Tjøme omsorgssenter. Dermed er alle beboere på sykehjem og sykehjemslignende omsorgsboliger i Færder kommune ferdig vaksinerte mot Covid-19.

Totalt 388 innbyggere ble vaksinert mot Covid-19 i Wilhelmsenhallen onsdag den 3. februar, og SMS-innkallinger til vaksinering den 10. februar er sendt ut.

Dessverre var det feil dato i den første SMS-innkallingen som ble sendt ut i dag, men en ny SMS ble sendt ut rett etterpå.

Ytterligere 250 innbyggere i Færder kommune vil fredag kl 15.00 få innkalling på SMS til vaksinering i Wilhelmsenhallen onsdag 3. februar.

Beboere på sykehjem i Færder kommune, som fikk sin første vaksine i uke 1, får i løpet av denne uken dose to, og vil dermed være ferdig vaksinert.

Onsdag 20. januar ble de første vaksinene mot Covid-19 satt i Wilhelmsenhallen. De 54 innbyggerne som var kallet inn til vaksinasjon er de eldste hjemmeboende i Færder kommune, i alder 94-100 år. Onsdag neste uke (27. januar) vaksineres neste gruppe, og det er sendt ut SMS-innkalling til 129 innbyggere.

Onsdag 13. januar sendes de første innkallingene på SMS for koronavaksine ut. Vaksinasjonen vil skje onsdag 20. januar i Wilhelmsenhallen.

I dag ble den første gruppen av utvalgte helsepersonell i nøkkelroller i Færder kommune vaksinert mot korona.