Les informasjon om hvor mange som blir vaksinert uke 26 (28. juni - 4. juli).

For at vaksineringsplanen skal kunne gjennomføres er det viktig at alle svarer på vaksineinnkallingen og kommer til tildelt time. Når det er din tur til å få koronavaksine sender Færder kommune deg en innkalling via helsenorge.no.

Les informasjon om hvor mange som blir vaksinert uke 25 (21.- 27. juni)

Les informasjon om hvor mange som blir vaksinert uke 24 (14.- 20. juni)

Elin Jakobsen - kommuneoverlege i Færder kommune. Foto.

I løpet av juli vil alle innbyggere over 18 år få tilbud om koronavaksine. For at vaksineringsplanen skal kunne gjennomføres er det viktig at alle bekrefter innkallingen og kommer til tildelt time – også i ferien sin, sier kommuneoverlege, Elin Jacobsen.

Les informasjon om hvor mange som blir vaksinert uke 23 (7.- 13. juni)

Les informasjon om hvor mange som blir vaksinert uke 22 (31. mai - 6. juni)

- Jeg vil anbefale det på det sterkeste, sier Kjersti Hauan, frivillig på vaksinasjonssenteret.

Her kan du lese om hvordan det er å være frivillig hjelper på vaksinasjonssenteret og hvordan du tar kontakt for å bidra.

Til uke 21 blir ingen nye kallet inn til vaksinering. Kommunen mottar 1055 doser (Pfizer), som gis som dose 2. Vaksinedato er 26. mai.

Til uke 20 blir ingen nye kallet inn til vaksinering. Kommunen mottar 966 doser (Pfizer), som gis som dose 2 til personer som fikk dose 1 for seks uker siden.

Vaksinedato er 19. mai.