Slik blir du kalt inn til vaksinering

Koronavaksine. Foto. - Klikk for stort bilde

Når det er din tur til å få vaksine sender Færder kommune deg en innkalling via helsenorge.no.

Slik blir du kalt inn

1. Når det er din tur for vaksine, sender vi deg en time-innkalling via helsenorge.no. Hvis du er bruker av Helsenorge blir du varslet enten via SMS eller e-post. Hvordan du varsles setter du selv opp på helsenorge.no.

2. Har du ikke en bruker på helsenorge.no, sender vi deg SMS. Her får du en lenke der du får følgende valg:
    • Jeg ønsker timen som er satt opp
    • Jeg ønsker vaksine, men foreslått time passer ikke
    • Jeg ønsker ikke vaksine.
    • Sendt til feil person?
  3. Hvis du ikke svarer via Helsenorge eller lenke sendt på SMS, ringer vi deg. Vi ringer også de som ikke mottar SMS fordi mobilnummeret ikke er registrert. Vi ringer da fra 33 39 00 00 og aldri fra skjult nummer.

4. Får vi fortsatt ikke kontakt med deg, eller vi ikke finner ditt telefonnummer, så sender vi deg brev. I brevet ber vi deg om å ta kontakt med oss på telefon 33 39 00 00.

Logg inn på helsenorge.no med BankID

Prioriteringsrekkefølge av risikogruppene

Færder kommune følger Folkehelseinstituttets prioriteringsrekkefølge.
Les mer om prioriteringsrekkefølgen på denne siden.

Hvem kan jeg kontakte om jeg har spørsmål om vaksineringen?

Generelle spørsmål om vaksinen
Ring den nasjonale informasjonstelefonen: 815 55 015. Telefonen er åpen hverdager kl. 08:00-15:30.

Spørsmål angående vaksineringen i Færder kommune
Send e-post til vaksine@faerder.kommune.no Eller ring kommunens sentralbord: 33 39 00 00. Telefonen er åpen fra kl. 08:00-15:00.

Helsehjelp
Har du behov for akutt helsehjelp, ring fastlegen. Hvis du ikke får tak i fastlegen, ring legevakt: 116 117. Du skal kun ringe legevakt når du har behov for akutt helsehjelp.

Klikk her for spørsmål og svar om koronavaksinen