Bli kjent med ildsjeler i Færder kommune

2022 er Frivillighetens år. I samarbeid med SpareBank 1 Sørøst-Norge og lokalavisen Øyene vil vi hedre 12 ildsjeler som på hver sin måte gjør Færder til et bedre sted å leve med sitt frivillige engasjement. Ildsjelen vil bli portrettert i Øyene og bannere av ildsjelen vil henge ute i en måned, før stafettpinnen går videre til neste ildsjel.

Vi trenger din hjelp til å nominere den eller de som du mener fortjener litt ekstra oppmerksomhet for sitt frivillige arbeid.

Du nominerer enkelt ved fylle inn et lite skjema.

Mellem-Bolærens Venner er den femte Færder-ildsjel i Frivillighetens år 2022, men den første foreningen som har mottatt betegnelsen. Mellem-Bolærens Venner ble stiftet i 2004, og har siden den gang jobbet iherdig med å bevare bygninger og kulturlandskap på Mellom Bolæren. Samme år (2004) ble Bolærne-øyene kjøpt av den gangen Nøtterøy kommune.

Live Myhre Tandberg er den fjerde Færder-ildsjelen i Frivillighetens år 2022. Hun er for tiden engasjert i blant annet Torås Forts venner og Færder fyrs venner.

Bjørn Magne er den tredje Færder-ildsjelen i Frivillighetens år 2022. Han har siden 2010 vært aktiv i Nøtterøy idrettsforening og Nøtterøy Fotballklubb.

Øyvind Grette er den andre Færder-ildsjelen i Frivillighetens år 2022. Han har i en årrekke vært aktiv i Teie Håndballklubb.

Torunn Kopperud er årets første Færder-ildsjel i Frivillighetens år 2022. Hun er leder for Pensjonistforeningen på Tjøme, og aktiv i mange andre foreninger og organisasjoner.