Nærturstafett #sammenpåtur


  
Turer til fots er den vanligste fysiske aktiviteten i alle aldersgrupper, og det er også den aktiviteten flest oppgir at de kunne tenke seg å gjøre mer av. I Frivillighetens år 2022 samarbeider mange lokale lag og foreninger med initiativtakerne; Den Norske Turistforening, Norsk friluftsliv, Torød krets vel, Mellem-Bolærnes Venner og Søndagstur Tjøme mot et felles mål: Å motivere Færderfolk til å gå sammen på tur i nærmiljøet. På denne siden vil det i løpet av våren komme forslag til mange nærturer i Færder.

Les mer om Nærturstafetten her.


     

 


 

Plakat til nedlastning for arrangører (PDF, 4 MB)

Søndagstur Tjøme tar oss med på tur søndag 5.juni. 

Den 29. mai inviterer Mellom Bolærnes Venner til åpen dag på Mellom Bolæren. Det blir gratis fergeavganger fra Husvik og Knarberg. 

Veierland vel tar oss med på tur tirsdag 10. mai. Turen starter fra Vestgården, som er første fergeanløp på Veierland. Ferge går fra Tenvik kl. 11:15.   

Føynland Vel har gleden av å invitere til nærtur søndag 15. mai. Oppmøte på Føynland skole kl 11 hvor det er parkeringsmuligheter. Det blir felles avgang kl.11.15.

Hvasser og Brøtsø Historieforening inviterer til guidet tur på naturskjønne Hvasser den 22. mai 2022 kl. 12:00 - 15:00.

Torød vel tar oss med på tur søndag 24. april. Turen starter fra Nærmiljøanlegget på Torød kl. 11:00. Parkering ved barnehagen, skolen eller ved kirken.