Færder kommune legger til rette for at færderfolk kan hjelpe hverandre

    

Appen Nyby skal hjelpe oss å lage et samfunn der vi hjelper hverandre, for å gjøre den ekstraordinære situasjonen litt enklere for de som har behov for hjelp.

Hvordan fungerer Nyby appen?

1. Last ned og registrer deg i appen Nyby om du trenger hjelp eller kan bidra. 

2. Ønsker du å bli frivillig i Færder frivilligsentral velger du gruppen Færder Frivilligsentral. Da tar vi kontakt med deg og avtaler hvilke oppdrag du kan hjelpe til med, gjennom Nyby appen. Husk å ha på push-varsler.

3. I gruppen "Trenger du hjelp - Færder frivilligsentral" kan alle innbyggere legge inn forespørsler når de har behov for hjelp. Det står mange klare for å hjelpe.

Ting du kan få hjelp til i denne gruppen er for eksempel praktiske ting du ikke kan få gjort selv. For eksempel lettere hagearbeid, andre små praktiske ting hjemme, handling eller en å gå tur sammen med. Som pårørende til en som har behov for hjelp, kan du også legge inn behov. Husk å ha på push-varsler.

Ta kontakt om du synes det er vanskelig å bruke appen

Kontakt Færder Frivilligsentral, og vil vil finne gode løsninger for deg.
E-post: frivilligsentral@faerder.kommune.no eller ring Færder frivilligsentral 90 68 71 03.

Har du helsefaglig bakgrunn?

 

 

 

 

 

 

 

Færder kommune har behov for å skape en base med tilgjengelige helsefaglige ressurser.

Koronavirusutbruddet gjør at vi potensielt står ovenfor store utfordringer innen helse og omsorgssektoren i Færder kommune. Er du frisk og har ledige hender kan det være at vi vil ha behov for din hjelp i tiden fremover.

Vi ønsker å høre fra deg dersom du har ledig arbeidskapasitet. Register deg via denne linken og husk å svar på alle spørsmålene i kommentarfeltet.