Kokevarsel for Tjøme, Brøtsø og Hvasser

Alle eiendommer på Tjøme, Brøtsø og Hvasser, med tilhørende øyer som er tilkoblet kommunalt vannledningsnett, må koke drikkevannet. Vannprøver som er tatt må undersøkes nærmere for å være sikker på at ikke vannet er forurenset. Mer informasjon her.

Lær mer om Færder nasjonalpark og Norges eldste by

Skulle du ønske at du visste mer om historien, naturen, severdighetene og alt det gøyale du kan gjøre og oppleve i Færder nasjonalpark og i Tønsberg, Norges eldste by?

Nå kan Færder kommune tilby deg et helt skattkammer, et oppkom av lokalkunnskap i form av en serie med videoer. I videoene får du høre fra en rekke fagpersoner, som alle sammen er eksperter på akkurat sitt spesielle fagfelt. Blant personene som du hører fra er nasjonalparkforvalter Anne Sjømæling, og forlegger og helfrelst lokalpatriot, Einar Christian Erlingsen. Videoene formidler kunnskap om næringsliv, miljø, bærekraft, lokalhistorie, kultur, dyr- og planteliv, geologi samt opplevelsestilbud, mat og overnatting, og hvordan man best kan ta imot besøkende. Absolutt alle kan ha glede og nytte av disse videoene, uansett om du bare er «interessert», er skoleelev eller om du jobber i reiselivsbransjen, og ønsker å gi god informasjon og heve kvaliteten på opplevelsen til dine gjester.   God fornøyelse!