Hei og god fredag, alle sammen! 

Dette har vært en fin siste skoleuke i 2020. Barna har jobbet iherdig med julegenserne sine. Alle har vist så mye kreativitet! Genserne har blitt superfine og det er mange stolte barn! 

Tusen takk for lussekattene og saft vi fikk av dere på mandag. Det var stor stas! Lykken var også stor da vi fikk leveranse på onsdag fra Nøtterøy bakeri med lussekatter som var til overs. En perfekt start på turdagen! Etterpå hadde vi en  kjempefin uteskoledag på Aronsletta i etterlengtet sol med bålkos og måle-aktiviteter. På slutten av dagen fikk vi også nydelig sjokoladekake laget av et par elever på trinnet. 

I dag koser vi oss med Polarekspressen og julekaker før vi skal ut og gå rundt juletreet. 

Takk for samarbeidet så langt, og vi gleder oss i til fortsettelsen i 2021! Vi ønsker alle en koselig og avslappende juleferie!

Julehilsen fra Maja og Hanne

 

God fredag alle sammen! 

Denne uka fikk miljøagentene i oppdrag å jobbe med hvordan vi kan ha et mer bærekraftig forbruk. Barna er godt i gang med å lage julegensere, og er superkreative! 

Onsdag koste viss med bål og pinnebrød, før vi gikk inn og deltok på digitalt bærekraftmøte. Opptak av sendingen kan sees igjen her: https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/mote-med-skoler-om-barekraft/id2790420/

Ønsker alle en kjempefin helg! 

Hilsen Maja og Hanne

Hei og god fredag alle sammen!

Det har vært nok en fin uke med tema og arbeid med matsvinn på 3. trinn! I matematikk jobber vi med vekt og måling, som vi har fått god bruk for da vi laget potetmos på onsdag. Den ble ganske så god! De fleste likte den, og selv skeptikerne smakte! I går og i dag har vi laget gulrøtter og dipp, av gulrøtter som har blitt liggende igjen på jordet. Vi har også sortert emballasje og funnet ut hvor i verden ulike matprodukter er produsert. 

I dag fik vi koselige juletegninger fra 3. trinn på Herstad og er i gang med å lage tegninger tilbake. Vi er også så smått i gang med å lage julegensere. I dag vanket det også brakort- belønning i form av gløgg og klementiner - em kjempekoselig avslutning på uka!

Ønsker alle fin helg!

Hilsen Maja og Hanne

 

God fredag, alle sammen! 

Nå har vi startet opp med ny temaperiode: "Det trenger ikke å koste så mye". Denne uka og neste jobber vi med matsvinn. Barna ble jo miljøagenter på 1. trinn, og mandag fikk de, etter en lang pause, nytt agentoppdrag. Det var stor stas og mange ivrige barn! Denne uka har vi hatt fokus på hva matsvinn er og overmodne bananer. Hvor mange bananer som kastes, har skapt engasjement. Vi var så heldige å så en haug bananer fra Kiwi, som ellers skulle kastes. Disse har blitt både banansplitt på uteskole og bananpannekaker i går.

I dag har vi begynt å pynte vinduene våre til desember, med flotte snøkrystaller og hus. 

Elevene har også vært fantastiske til å ta i mot den nye eleven vår! Han har hatt en kjempefin første uke hos oss og er et flott tilskudd til gruppa! 

Ønsker alle en kjempefin helg!

Hilsen Maja og Hanne

 

Hei og god fredag alle sammen! 

Vi har hatt sen fin siste uke av temaperioden: "Jeg er meg"! Denne uka har vi jobbet med sketsjer. Barna har øvd i gripper og vært utrolig flinke! I dag hadde vi humor-idol med fremføring av sketsjene i amfiet, gruppene byttet på å være dommerpanel som ga tilbakemeldinger i form av "to stjerner og ett ønske".

Onsdag hadde vi en kjempefin uteskoledag på teiebanen. Vi koste oss med bål, leker og masse fotball. 

Til uka begynner Mahmoud på trinnet og vi starter med ny temaperiode "Det trenger ikke å koste så mye". 

Ønsker alle en kjempefin novemberhelg! 

Hilsen Maja og Hanne

Hei og god fredag, alle sammen!

Denne uka har det vært mye humor og latter på trinnet! Vi har øvd på å skrive og fortelle vitser.

Onsdag hadde vi en fin tur til Magnhildåsen. Der har vi ikke vært på uteskole før. Vi kost ess med bål, lek og fin utsikt. På forhånd hadde barna laget hvert sitt sett med øyne som vi festet på trær og stolper på veien, for å spre litt humor i hørtmørket. 

I dag har vi malt "Skrik" av Edward Munch, fortalt vitsene barna har øvd på i lekse og skrevet hyggelige brev til Mahmoud som begynne hos oss neste mandag. .

Ønsker alle en kjempefin helg! 

Hilsen Maja og Hanne

 

Hei og god fredag, alle sammen!

Denne uka har vi fortsatt med følelser og jobbet med redsel. Barna har skrevet om og delt hva de er redde for, og kommet med gode tips til hva man kan gjøre når man er redd. 

Vi har også jobbet med følelser i farger. I dag lærte vi om kunstneren Edward Munch, og snakket om noen av bildene hans. 

Onsdag hadde vi en kjempefin uteskoledag ved Teiebanen med bålkos, fotball og mange morsomme leker - blant annet ballongleken.

Vi håper alle får en kjempefin helg i det fine været! :) 

Hilsen Maja og Hanne

 

God fredag alle sammen!

Denne uken har vi jobbet med følelsen sinne. I engelsk lærer vi om emotions gjennom emoji-ikonene barna er kjente med. 

Onsdag hadde vi en fin uteskoledag på sjørøverplassen ,med masse morsom lek i strålende sol! 

I dag har vi hatt en kjempefin Halloweenferiring. Tusen takk til de flotte klassekontaktene som har pyntet så fint, og for alle bidrag med pynt. barna satt også stor pris på godteri og "blod" (saft). Vi har kost oss med leseforståelse om hekser, laget spøkelser og fine gresskar.

 

I dag fikk vi også besøk av Mahmoud som skal begynne hos oss i løpet av november. Han flytter hit fra Sem, og vi gleder oss veldig til at han skal bli en del av trinnet vårt! Ungene var helt supre på å ta han godt imot i dag! :D

Ønsker alle en kjempefin helg! 

 

Hilsen Maja og Hanne

 

God fredag, alle sammen! 

Denne uken startet med at vi så filmen "Inside out" som handler om følelser. Videre har vi jobbet med følelsene glad og stolt. Hva har skrevet setninger om hva som gjøre oss glade og stolte, og funnet ut hvor i kroppen vi kjenner disse følelsene.

I dag har elevene laget bildecollage om hva som gjør dem glade. Det har blitt så ange fine collager. Barna syntes det var veldig gøy! Vi brukte gratisversjonen av Adobe Spark, hvis noen har lyst til å prøve seg hjemme :)

Onsdag hadde vi en fin dag med lit tuteskole på skolens område og matpause  m/bål i grillhytta. Vi var også litt inne og fik gjort os ferdig med det vi ikke rakk dagen før. 

Vi gleder oss til Halloweenfering neste fredag! Barna har fått med invitasjon hjem. den legges også ut her på hjemmesiden. 

Vi ønsker alle en kjempefin helg!

 

Hei og god fredag alle sammen! 

Denne uka er vi i gang med nytt tema: Jeg er meg! Barna har laget tankekart om deg selv, som videre har blitt brukt til å skrive setninger. De har også tegnet seg selv i ful størrelse, klippet ut og tegnet/malt, som nå pryder en ellers grå og kjedelig korridor. I matte jobber vi med statistikk, og fører blant annet statistikk etter hvordan barna har hatt det i storefri. 

Mandag startet med morsom DKS-forestilling i gymsalen: "Bach goes hip hop". Små og store fikk seg en god latter og ble ganske imponerte! f

Onsdag hadde vi en kjempefin uteskoledag på Skogro i nydelig vær! Det var masse fin lek og utrolig godt samarbeid om natursti. 

Vi ønsker alle en strålende god helg! :) 

Hilsen Maja og Hanne