I dag har vi kost oss på Aronsletta sammen med noen elever fra 7.trinn, og barn og voksne på Solsikken.

Vi har jobbet med å lage hull i hermetikkboksene våre som er malt slik at de kan bli til en fin lykt. Det var ganske hardt å spikre og boksene ble litt bulkete, men med et lys inni vil den nok skinne vakkert i mørket. 

Det var mye aking, og noen ble litt kalde og våte utover dagen. Det var jo en nokså fuktig dag, men gøy var det.

Bålet ble flittig brukt til å grille pølser, ostesmørbrød og til å varme/tørke votter og sokker. Et bål er godt å ha og kan bukes til så mangt.

Ellers har vi hatt en rolig uke med mest kos og litt undervisning. Nå tror jeg alle ser frem til juleferie, både store og små.

Tusen takk for et et flott høstsemester, vi gleder oss til vi sees igjen på nyåret.

Riktig god jul og godt nytt år ønskes dere alle.

Julehilsen fra Kari og Karianne

 

Da var det fredag igjen. Vi tok dessverre ingen bilder i dag, men en liten hilsen skal dere få.

Turen gikk til Teiskogen, men før vi gikk på tur fikk vi besøk av svømmelæreren. Han fortalte oss om ulike regler, og litt om hva som skulle skje i svømmehallen. Ungene satt stille og lyttet, og han sa at hvis alle er så flinke når vi kommer i svømmehallen vil vi få det veldig moro, og også få litt tid til frilek på slutten av hver time. Det håper vi på.

Noen ble litt kalde på tur i dag, og det er viktig å ha godt med tøy, og også vinterstøvler på plass. Noen spilte fotball og andre lekte på banen eller i skogen. Det er også populært rundt bålet. Flere har med pølser og ostesmørbrød, og vi har det så sosialt og hyggelig sammen. Det er en glede å få gå på tur med denne gjengen. Tusen takk til de som har med ved. Det er fantastisk godt.

Ønsker dere alle en riktig god helg!

Hilsen fra oss på 4.trinn

 

På fredag hadde vi uteskole til Prestegårdskogen. Vi innledet bålsesongen og mange hadde med både vedkubbe og bålmat.

Mange koste seg med å svinge seg i tauet, og noen brukte huska. Andre lekte en lek hvor det var om å gjøre å få de andre til å le.

Ellers i uka har det vært mye prosjektarbeid, og vi håper at ungene synes det er lærerikt. Dette prosjektet er ikke så praktisk som bro-prosjektet, men vi ser mye gode samtaler rundt emnene vi jobber med.

Fint om dere spør litt hjemme også om hva de lærer og gjør.