Teknisk feil

Vi har nå fått melding av kommunenes leverandør at Skooler innloggingen for foresatte er i orden.  Dersom du har lagret en snarvei i din nettleser og denne ikke fungerer bruk denne:  https://faerderparents.azurewebsites.net/

Hva skjer i ungdomsmiljøet i Færder kommune? Det var temaet på et storforeldremøte for foresatte i de fire ungdomskolene i Færder kommune.

Vi inviterer til vitnemålsutdeling for 10. trinn på Nøtterøy kulturhus. Under arrangementet vil vi ta smittevernhensyn og derfor er 10a og 10b kl. 17.00, 10c og 10e kl. 18.30 og 10d kl. 20.00. Elevene kan ha med seg to gjester som plasseres sammen på hver andre rad med avstand til hverandre. (Trykk på bildet for flere detaljer) Velkommen!

I tråd med anbefalinger fra nasjonale og lokale myndigheter åpner vi for fulle klasser fra onsdag 3. juni. Tirsdag 2. juni følges planlagte opplegg med hjemmeskole for 8. og 10. trinn og årsprøve i matte for 9. trinn. Mer informasjon om full åpning finner dere her:

Klasselister offentliggjøres fredag 29. mai og blir videreformidlet at kontaktlærere på barneskolene

2. juni er det besøksdag for elevene og foreldremøter samme kveld.

For å holde smittevernreglene arrangeres møtene klassevis.

Vi gleder oss til det første møtet med elevene i morgen og onsdag. Å skulle omgås så mange mennesker etter 8 uker blir en overgang. Vi vil være mange voksne som tar i mot dem når de kommer. Det er fint om dere hjelper oss og går gjennom disse punktene med dem:
- Når de kommer til skolen skal de gå rett i klasserommet, vaske hendene og sette seg på plassen sin, merket med navn.
- 1 meters avstand gjelder hele tiden, også ved inngang, utgang og når de legger fra seg tingene sine i skapet. I klasserommet skal vi sørge for avstand mellom plassene. I gangen og ute må elevene hjelpe til med å holde avstand.
- For å se hvilken dag barnet ditt skal komme på skolen, altså hvilken kohort han eller hun er i, se arbeidsplan eller teams
- Klemming er dessverre forbudt

Velkommen!

Vi gjør oss nå klare for å ta imot elevene igjen. For å rigge og få gjennomgått reglene har vi i ledelsen, sammen med lærerne satt av tid fra mandag kl. 10.00. Det vil si at lærerne møter elevene til vanlig tid og gir dem en oppgave/oppgaver de kan gjøre på mandag. Det er ikke anledning for elever som har vært på skolen å være her da, de må også være hjemme.