SLT

Det skjer mye nytt i ungdomsmiljøet som vi voksne ikke har kjennskap til. De aller fleste ungdom i Færder går det bra med. Av og til får politiet likevel informasjon om ting som skjer i ungdomsmiljøet som de ønsker å dele med foresatte slik at vi får en samtidig og felles forståelse av hva som beveger seg og skjer der ute.

Korona virus

Det har den siste tiden vært en markant økning i smittetilfeller i Færder kommune, og skoler i kommunen er berørt. Det uroer en del foresatte, elever og ansatte. I slike situasjoner er det behov for informasjon

I § 3-12 i forskrift til opplæringsloven kapittel 3 om individuell vurdering i grunnskolen og videregående opplæring, står det at halvårsvurdering med karakter skal «givast midt i opplæringsperioden, og ved slutten av opplæringsåret…». Av den grunn har vi endret vår halvårsvurdering til fredag i uke 2, 15. januar.

Teknisk feil

Vi har nå fått melding av kommunenes leverandør at Skooler innloggingen for foresatte er i orden.  Dersom du har lagret en snarvei i din nettleser og denne ikke fungerer bruk denne:  https://faerderparents.azurewebsites.net/

Hva skjer i ungdomsmiljøet i Færder kommune? Det var temaet på et storforeldremøte for foresatte i de fire ungdomskolene i Færder kommune.

Vi inviterer til vitnemålsutdeling for 10. trinn på Nøtterøy kulturhus. Under arrangementet vil vi ta smittevernhensyn og derfor er 10a og 10b kl. 17.00, 10c og 10e kl. 18.30 og 10d kl. 20.00. Elevene kan ha med seg to gjester som plasseres sammen på hver andre rad med avstand til hverandre. (Trykk på bildet for flere detaljer) Velkommen!

I tråd med anbefalinger fra nasjonale og lokale myndigheter åpner vi for fulle klasser fra onsdag 3. juni. Tirsdag 2. juni følges planlagte opplegg med hjemmeskole for 8. og 10. trinn og årsprøve i matte for 9. trinn. Mer informasjon om full åpning finner dere her:

Klasselister offentliggjøres fredag 29. mai og blir videreformidlet at kontaktlærere på barneskolene

2. juni er det besøksdag for elevene og foreldremøter samme kveld.

For å holde smittevernreglene arrangeres møtene klassevis.