Elevundersøkelsen på Borgheimungdomsskole vil bli gjennomføres i løpet av uke 45 - 46.

Lærere vil informere elevene om undersøkelsen før gjennomføring.

Les Informasjon til foreldre og foresatte om Elevundersøkelsen,  fra Udir.

Teknisk feil

Vi jobber med å rette feilen. Det ser ut som vi får løst det i løpet av de første dagene av neste uke (uke 44).

Hva skjer i ungdomsmiljøet i Færder kommune? Det var temaet på et storforeldremøte for foresatte i de fire ungdomskolene i Færder kommune.

Utdanningsdirektoratet

Skolen må finne løsninger som sikrer at elever som ikke kan møte på skolen får opplæring hjemme. Dette gjelder elever som har milde luftveissymptomer eller føler seg syke, og elever som er i karantene og isolasjon.

Les mer om når elevene har krav på opplæring hjemme og hvordan opplæringen kan gjennomføres.

Regjeringen skole

Informasjon fra regjeringen.

På denne siden finner du kortversjonen av det du trenger å vite som forelder i forbindelse med koronasituasjonen. Du kan også klikke deg videre for å lese mer om de forskjellige reglene. Informasjon til foreldre om barn og koronavirus.

Korona virus

Høsten er rundt hjørnet, og med den kommer virusforkjølelse. Vi er tettere sammen og mer innendørs. Smittefaren for Covid-19 øker også i barnehage og på skole.

Vi inviterer til vitnemålsutdeling for 10. trinn på Nøtterøy kulturhus. Under arrangementet vil vi ta smittevernhensyn og derfor er 10a og 10b kl. 17.00, 10c og 10e kl. 18.30 og 10d kl. 20.00. Elevene kan ha med seg to gjester som plasseres sammen på hver andre rad med avstand til hverandre. (Trykk på bildet for flere detaljer) Velkommen!