Asfaltmaling i skolegården

Det er utarbeidet tre flotte asfaltmalinger i skolegården som legger til rette for morsom og kreativ læring. 

I uke 44 ble det ferdigstilt tre flotte asfaltmalinger til ulik bruk i friminutt, undervisning og aktiviteter i SFO. Disse dekorative markeringene inviterer til lek og moro for elevene våre. Våre markeringer gir morsomme og kreative måter å lære på. 

Asfaltmalingen er laget av prefabrikkert termoplast, som er miljøvennlig og har høy UV-bestandighet. Materialet avgir ingen miljøskadelige stoffer, verken ved påføring eller fjerning. Fargestoffene er organiske og inneholder ikke tungmetaller. UV-bestandigheten sikrer lyse og skinnende farger over tid. 

Markeringen er laget av høyfriksjonsmaterialer noe som minsker risikoen for glatte overflater og gjør det trygt for barna å leke på, selv i regn eller etter et regnskyll. Samtidig er det viktig å påpeke at markeringen kan være glatt ved regn og fuktig vær de første ukene etter påføring. Vis derfor aktsomhet ved bruk de første ukene. 

Våre asfaltmalinger: 

  • Stigespillet: de fleste kjenner nok til det tradisjonelle brettspillet. Nå kan du selv være spillebrikken i dette morsomme regnespillet. Kast terningen og beveg deg oppover stigene, men pass deg så du ikke blir spist ned av slangene. Markeringen kan også nyttes som tallrekke i aktiviteter med matematikkfaget. 
  • Trippelparadis: paradis trener motoriske egenskaper samtidig som den legger til rette for kognitive øvelser med matematiske evner. Her kan du samtidig gjøre den sammen med venner. 
  • Tallorm: den lange tallormen ønsker deg velkommen inn i skolegården med et smil hver dag du kommer til Brattås skole. Denne kan også brukes til ulike motoriske aktiviteter og som tallrekke for de minste. 

Alle markeringene er fargerike og gir skolegården et nytt preg av kreativitet og aktivitetsglede.