Endelig er vinteren her, og gleden er stor hos barn og voksne på Brattås! I den forbindelse kommer her litt informasjon:

Vinter, is og snø er gøy! (PDF, 150 kB)

BUA-desember 2020 (PDF, 76 kB)

BUA Færder har mye flott vinterutstyr som venter på å bli tatt i bruk. Mange er allerede godt i gang med å planlegge romjul og aktiviteter i nærmiljø eller til fjells.

Vær tidlig ute! Du kan allerede nå få låne utstyr som du kan ha ut året.  Mange har allerede vært innom for å sikre skøyte- og skiutstyr i riktig størrelse.

ÅPNINGSTIDENE ER FLEKSIBLE før jul. Det er garantert åpent tirsdager frem til klokken 1700 MEN vi er stort sett også tilstede i kontortiden alle hverdager. Ring på forhånd for å være helt sikker.

Færder kommune, Teknikk og Miljø, skal legge ny vannledning fra Tenvikveien v/Stangebykrysset og inn Hovlandveien, samt nye avløpsledninger i Hovlandveien for å tilrettelegge for tilknytting til offentlig nett.

Les mer her. (PDF, 599 kB)

Skolestart 20212

NB! Innmeldingen gjelder også elever fra Husøy født i 2015.
Viktig informasjon til foresatte med barn som skal starte på nye Labakken skole finnes på skolens nettside.

I begynnelsen av januar sendes informasjon om skoleinnmelding elektronisk til alle foresatte.
De som har reservert seg mot elektronisk kommunikasjon , vil få informasjon pr. post.
Foresatte som ikke har mottatt elektronisk melding eller brev i løpet av januar, bes ta kontakt pr. e-post: ams@faerder.kommune.no

Svarfrist for skoleinnmelding er 24. januar kl. 24:00

Husk og søk SFO-plass samtidig!

Labakken skole

Vår flotte, nye skole vokser frem og vi gleder oss stort til å ta disse spennende lokalene i bruk. Ledelsen har faste møter med prosjektleder for entreprenør og Færder kommune hver tredje uke. Bygget ser per nå ut til å være klart for overlevering 6. oktober 2021. Skolen skal så bli møblert før vi tar lokalene i bruk.

Gruppe 10 skal i løpet av høsten 2021 flytte inn på nye Labakken skole sammen med Herstad skole, Vestskogen skole og Færder kulturskole. Byggeprosessen er godt i gang, og vi gleder oss til den nye skolen står ferdig.

Her finner du informasjon vedrørende oppstart:

Brattåsinfo 06.08.2020 (PDF, 328 kB)