Informasjon foresatte nye 1. trinn

Oppstart SFO er tirsdag 03.08.21. 
Åpningstidene er 07:15-16:45.

Hei, alle sammen!

Håper alle har en fantastisk sommer. Videre følger noe info rundt oppstart SFO 03.08.21.

Vi har SFO-åpent 03.08.-17.08. I dette tidsrommet er det planleggingsdag for alle ansatte 16.08., noe som medfører at SFO er stengt denne dagen. Vi gjennomfører også en planleggingsdag 02.08. for å gjøre oppstarten for barna så god som mulig, med gode forberedelser og klargjøring. 

I de åpne dagene vil vi benytte mesteparten av tiden på skolens område slik at de som skal begynne på neste skoleårs 1. trinn skal bli kjent med barn, voksne og omgivelser på en trygg og god måte. Vi legger til rette for aktiviteter ute og inne med fokus på aktiv lek, samarbeid og relasjonsbygging. 

Det blir ikke fakturert for kost i oppstarten slik at alle må ha med seg rikelig med mat og drikke til hele dager. Vi kommer tilbake med mer informasjon når det åpnes opp for kost igjen. 

Det er lurt at alle har med seg skiftetøy fra topp til tå, og vi anbefaler å merke tøy godt. Vi håper at sommeren varer lenge, og for solfulle dager er det også lurt å ha med seg solkrem. 

Det er nå også åpnet for registrering i IST Direkte som er funksjonsverktøyet til SFO i Færder kommune. Enkleste registrering/innlogging skjer gjennom ID-porten. Informasjon om førstegangsregistrering, kommunikasjon og brukerveiledninger finner dere på: Info IST Direkte. Her kan dere sette dere inn i noe av funksjonaliteten, før vi går gjennom systemet og spørsmål til dette på det første foreldremøtet senere. Det var ventet at vi skulle over på et nytt system til oppstart, men dette er utsatt til senere i skoleåret. Ved problemer med innlogging eller spørsmål til systemet er det bare å ta kontakt. 

Om koronasituasjonen og smittevern: Vi har ikke fått noen føringer på hvilket nivå vi vil være på jf. trafikklysmodellen ved oppstart. Derfor tar vi utgangspunkt i å fortsette med gode rutiner på hygiene og avstand ved levering/henting slik vi har gjennomført på gult nivå. Vi ønsker i utgangspunktet ikke at voksne blir med inn i skolebygget, men ved behov kan avtaler gjøres med voksne på SFO. Pga. størrelsen på gruppa som vil være på SFO ved oppstart vil alle barna inkluderes i en og samme kohort. Dette vil evt. endres ved skolestart dersom nye føringer gis. 

Frem til vi møtes; ha en fortsatt god sommer! Vi gleder oss til å ta i mot barna til første SFO-dag og første skoledag 18.08!

Mvh. Espen Næss Lund, Brattås skole.