GOD SOMMER OG TAKK FOR I ÅR

blomster - Klikk for stort bilde

God sommer til elever og foresatte på Labakken skole

God sommer til elever og foresatte på Labakken skole

Sommerferien er snart her, og vi avslutter det første skoleåret på Labakken skole med alle elevene på plass.

I løpet av året har vi hatt stort fokus på at elever og voksne skal kjenne at de passer inn og hører til. Vi setter stor pris på vårt genuine mangfold.

Vi hadde en fantastisk åpningsuke i høst, med utstillinger i alle avdelinger, hvor mangfold/jeg passer inn, var tema. I løpet av uken hadde vi også en utrolig fin «matsmakedag», hvor dere foresatte stilte opp på en rørende måte. Etter jul har vi hatt særskilt oppmerksomhet på hvordan vi snakker til og med hverandre, hvordan vi oppfører oss mot hverandre, og hvordan vi tar vare på den fine, nye skolen vår. Dugnad «Språksmart» har virket. Undersøkelsen vi gjorde nå i juni viser at elevene selv opplever bedre språkbruk. Vi gir oss ikke med dette, men fortsetter å holde dugnaden varm når vi starter opp igjen til høsten.

17. mai feiringen på Labakken skole har nå begynt å sette seg som et flott arrangement. I år var vi også så heldige med været!

Vårt fine 7. trinn hadde en fantastisk fin avslutning onsdag 14. juni. Forestillingen var helt super, og foresatte hadde lagt godt til rette for at festen skulle bli så fin som den ble. Vi er stolte av dere elever, og ønsker dere lykke til på ferden videre. 

Til høsten kan vi ønske Anne Mette Langgård velkommen som inkluderingsveileder på Labakken. Dette er en nyopprettet stilling. Hun er pedagog og veileder. Hun vil ha et nært samarbeid med ledelsen, teamene og miljøarbeiderne våre.

Litt praktisk:

  • Første dag på SFO til høsten er 1. august. 
  • SFO har planleggingsdag fredag 18. august.
  • Første skoledag er mandag 21.august på Labakken skole for ALLE elever.

5.-7.trinn og Solsikken starter kl. 08.30 denne dagen, og møter opp i uteamfiet.

2.-4. trinn starter kl. 09.00. De møter også i uteamfiet.

Vi ønsker nye 1.trinn velkommen kl. 10.00. 1.trinn møter på Lokket.

 

Takk for godt samarbeid dette skoleåret.

Vi ønsker dere alle en riktig GOD SOMMER!

Vennlig hilsen rektor, Lill Kristin. H. Sandvik