God påske!

Ukene går fort her på Lindhøy skole og SFO. Siden vinterferien har vi hatt en periode med syv intense og aktive uker, nå blir påskeferien siste pause før innspurten av skoleåret 22/23.

  • Det har vært både vinterdager og vårdager, og nå er det vinter igjen! Akebakken i sør har bokstavelig talt fått kjørt seg- kjempegøy med aking for 1.-2. trinn!
  • Skolen skal følge med på at elevene våre har det trygt og godt. Hvert år gjennomfører vi bl.a trivselsundersøkelse på 1.-7. trin n i perioden mellom vinter- og påskeferien. Oppfølging av undersøkelsen gjøres av lærerne på trinnet, noen ganger i samarbeid med dere som foreldre og sosiallærer. Rett etter påskeferien har vi foreldresamtaler med halvårsvurdering, elevenes trivsel er et viktig punkt i denne samtalen.
  • Elevrådet har gjennomført en "minikonferanse" på 4.-7. trinn, hvor alle trinnene har medvirket i et forarbeid til Færder skolenes elevrådskonferanse i mai. Elevens medvirkning skal ha en sentral plass i opplæringen, og når vi øver på denne måten lærer og erfarer de nettopp dette.
  • TL-lederne våre er iherdige- de gjennomførte stadig nye og gøyale aktiviteter og de får med seg mange i disse fellesaktivitetene. 
  • Denne uken var 7. klassingene på det første besøket på nye Tjøme ungdomsskole. De fikk møte elevrådet og rektor Lena, det var et vellykket besøk på den flotte skolen. 
  • På SFO er det skikkelig fint påskepyntet! Det har vært ulike tradisjonelle påskeaktiviteter hvor vi bl.a. har laget kyllinger av papp og isopor, og fargelagt massevis av påskeegg med flotte mønstre. I tillegg har sikkert mange sett at det har kommet opp en stor påskekylling på vinduet i sør! På torsdag var det påskelunch med eggerøre, gult pålegg og oppskåret brød, en kosestund. 

    SFO holder stengt i påskeferien.

 

 

Vi ønsker alle god påske- hilsen oss på Lindhøy skole og SFO