Sommerhilsen og takk for meg!

Sola skinner, og sommerferien nærmer seg for de fleste.

Selv om skoleferien er i gang, er det ikke stille på Lindhøy!

SFO holder åpent t.o.m. fredag 30. juni. Tirsdag var det «sommerleker» på Labakken for alle SFO’ene i Færder. Det ble en flott dag!

For tredje år på rad arrangerer vi også Sommerskole på Lindhøy denne uken. I år har vi mer enn 40 elever fra 4.-7. trinn påmeldt. En suksess!

Fredag 16. juni hadde vi vår tradisjonelle sommeravslutning for alle elevene og ansatte på utescenen. Det var den siste skoledagen for våre flotte 7. klassinger, og vi ønsket de lykke til på ferden!

Jeg ble overrasket med en rørende og hjertevarm avslutning! Det var skolemusikk, sang, roser og taler. Jeg fikk hjertebilde med fingeravtrykk fra alle elevene, og hyggelige ord og gave fra FAU-leder Helene (tusen takk til dere alle for gaven)!

Siden dette blir min siste hilsen som rektor ved skolen, må jeg få takke hver og en for godt samarbeid og all den innsats som dere har bidratt med inn mot enkeltbarn og for skolens læringsmiljø.

Jeg har vært den heldigste av alle- jeg har fått være rektor på Lindhøy i 12 år. Det har vært en fantastisk seilas! Alle elevene, de ansatte, samarbeidet med dere foresatte, bygningene og uteområdene, og alt det skolen vår står for- alt vi har fått til, sammen!

I all beskjedenhet- Lindhøy er rett og slett en helt unik og fantastisk god skole!

Lykke til alle sammen og ta godt vare på hverandre og skolen!

TUSEN takk for meg!

På vegne av alle oss på Lindhøy skole- god sommer alle sammen!

Hilsen Bente Marthinsen, rektor