Labakken skole. Foto.

NB! Innmeldingen gjelder også elever fra Husøy født i 2016.

brev info

INFORMASJON OM AKTIVITETEN I BARNEHAGER OG SKOLER OG OM COVID

Vi nærmer oss julehøytiden med stormskritt. Etter et unntaksår med COVID 19-restriksjoner, har barnehager, skoler og hjelpetjenester i Færder har hatt så normal drift som mulig de siste månedene.

elevundersøkelse

Elevundersøkelsen på Oserød skole vil bli gjennomført på følgende tidspunkter:

• 5.trinn: 19. november
  • 6.trinn: 11. november
  • 7.trinn: 12. november

Lærere vil informere elevene om undersøkelsen før gjennomføring.

Les informasjon til foreldre og foresatte om Elevundersøkelsen fra Udir.

– Endelig! Denne parken har vi ventet lenge på, sier leder av FAU ved Oserød skole, Anniken B. Gunleiksrud. FAU startet arbeidet med å få etablert en klatrepark på Oserød skole for tre år siden. I dag ble klatreparken høytidelig åpnet med snorklipping av elevrådet og taler fra ordfører Jon Sanness Andersen, virksomhetsdirektør for oppvekst Hilde Schjerven, rektor Kari Skaalvik og elevrådet.

Alle barneskoler og skolefritidsordninger (SFO) i Færder kommune har en storsatsning i fysisk aktiv læring i regi av  Senter for fysisk aktiv læring (SEFAL).

Færder Kulturskole

Øy'ne synger

Flere Farger er en forestilling presentert av barn og ungdom fra hele verden. Dette er et nært, musikalsk møte med unge menneskers historie om hvem de er og hvor de kommer fra.

sentralbord telefon

Mandag 04.10.2021 blir skolenes sentralbord overført til kommunens sentralbord. Telefonnummeret til sentralbordet er 33 39 00 00. Kontaktinformasjon til skolen finnes også på skolens hjemmeside under "Kontakt".

Bra mat kurs

Friskliv Ung holder gratis kostholdskurs for foresatte til barn og ungdom. Kurset holdes over tre ettermiddager og tar utgangspunkt i kostråd fra Helsedirektoratet.

sykkeldekk

Det har skjedd flere alvorlige ulykker i Vestfold fordi noen har løsnet skruer og hjul på andre sine sykler. Derfor har politiet sendt et brev til alle skoler om dette. Skolen har snakket med elevene om dette, men vi ber også om at dere foreldre tar opp dette hjemme og snakker om mulige konsekvenser av slik handlinger. Brevet fra politiet følger vedlagt.

Meddelelse til skoler brev fra politiet (PDF, 76 kB)

Tellinger viser at voksne i vårt fylke er blant de dårligste på bruk av refleks. Faktisk er vi tredje dårligst i hele Norge, med bare 42% voksne som bruker refleks. Kan du hjelpe fylkeskommunen med å komme med gode ideer til hvordan de skal få voksne til å bruke refleks?