Utdanningsdirektoratet

Skolen må finne løsninger som sikrer at elever som ikke kan møte på skolen får opplæring hjemme. Dette gjelder elever som har milde luftveissymptomer eller føler seg syke, og elever som er i karantene og isolasjon.

Les mer om når elevene har krav på opplæring hjemme og hvordan opplæringen kan gjennomføres.

Regjeringen skole

Informasjon fra regjeringen.

På denne siden finner du kortversjonen av det du trenger å vite som forelder i forbindelse med koronasituasjonen. Du kan også klikke deg videre for å lese mer om de forskjellige reglene. Informasjon til foreldre om barn og koronavirus.

Korona virus

Høsten er rundt hjørnet, og med den kommer virusforkjølelse. Vi er tettere sammen og mer innendørs. Smittefaren for Covid-19 øker også i barnehage og på skole.

Fritidssenteret er for all ungdom 13-18 år i Færder.

Åpningstider i skoleruta: Mandager og torsdager (fra 3. september) 1500-1930

Nytt av året:

• ROCKEVERKSTED OG ØVINGSLOKALE PARALLELT MED FRITIDSSENTER. Vil du lære å spille? Vil du ha veiledning med bandet ditt eller søker du noen å spille i band med? Interesserte kan ta kontakt med Arne Veierød på 409 20597. Informasjonsmøte på første fritidskveld 3. september.
  • GRATIS BUSS FRA TJØME UNGDOMSSKOLE TIL FRITIDSSENTERET. Vi setter opp minibuss som kjører direkte til Fritidssenter Færder etter skoleslutt på ettermiddager det er åpent.

Husk også at Fritid Færder drifter BUA – en gratisordning  for deg som vil låne sports- og fritidsutstyr.

Bokstavblokkker

Fra 01.08.2020 vil ikke Skooler være i bruk på barneskolene i Færder kommune.

Informasjon fra skolen vil legges ut på hjemmesidene til skolen eller sendes via SkoleSMS.

Kommunikasjon med lærere, melding om fravær og annet skal sendes på SkoleSMS eller på epost. Husk å ikke sende sensitiv informasjon i elektronisk kommunikasjon med skolen.

For mer informasjon om bruk av SkoleSMS se skolenes hjemmesider under Kontakt.

SFO vil fremdeles benytte IST Direkte.